Pelin Çini Yazio: “Stress Topunuz Olmak İstiyorum Pelin Hanım”

Eminim hepinize sosyal medyada “garip” mesajlar geliyordur. Geçenlerde biri bana “Finansal kölem”, “stress topum” olmak istediğini söyledi, baya da ısrarcıydı.  Ben de kendisini röportaj yapmaya ikna ettim. Bana birkaç kez doya doya “efendim” deme karşılığında kabul etti.

Bu arada tabii ki boş durmadım. Bir yandan da meseleyi Instagram’daki takipçilerime sorayım dedim. Vah anasını! Meğer bir benim haberim yokmuş bu durumdan, SANAL FİNANSAL KÖLELİK yeni “trend” olmuş!

Röportajda yer almayan “trajikomik” detayları, sosyal medyadan gelen yorumları ve duruma dair diğer tespitlerimi Youtube linkine tıklayıp kanalımdaki “Pelin’in Seyir Defteri” bölümünde bulabilirsiniz.

“Seyir defteri” ni bir inceleyin derim zira oradaki videolara dair yazılar hazırlıyorum sizlere. Eli kulağındadır dostlar, yakında başlarız…

· Öncelikle sizi tanımak isterim. İsminiz bende gizli kalacak. Yaşınız? Mesleğiniz?

42 yaşındayım, muhasebeciyim. Kocaeli Üniversite’si maliye bölümünden mezun oldum.

· Biraz önce bana sosyal medyada 'finansal kölem ' olmak istediğinizi yazdınız. Bu tam olarak ne demek?

Finansal köle, karşılıksız olarak yani hiçbir karşılık beklemeden, sahibesinin her türlü maddi ihtiyacını karşılamak anlamına geliyor, yani örnek olarak ev kirasını ödemek, Avm’de alışverişini yapmak, yanında tüm poşetleri taşımak, ona cep harçlığı göndermek, her ay başı kazandığı maaşını ona götürüp vermek vs. eğer sanaldan emir altına girmek isteniyorsa, IBAN numarasına para göndermek, faturalarını yatırmak gibi…

· “Yemek siparişi bile verebilirsiniz” dediniz.  Araba da isteyebilirim peynirli pide de yani sanırım? Bunun bir arası var mı?

Yok aslında. Yemek meselesi şu: Mesela sizin gece 2'de karnınız acıktı, mesaj atıp bana hemen peynirli pide ya da ne istiyorsanız o an onu gönder diye emredeceksiniz. İsterseniz uygulama üzerinden siparişinizi ben yapacağım ve ödemeyi de. Ya da EĞLENMEK amacıyla ya da STRESS ATMA amacıyla ' sen getir ayağıma yarım saat içinde!' diye emredebilirsiniz.

• Terapiye gidiyor musunuz?

Uzman psikolog arkadaşım var, terapiye gitmedim ama sordum detaylı, “sen itaat etmekten hoşlanan bir karaktere sahipsin, bundan haz alıyorsun, bunlar birtakım fetiş duygular” dedi. Haz alıyorsan ve bu şekilde yönetilmek istiyorsan bunun hiçbir zararı yok” dedi. Ama özellikle gidip bir psikologdan seans almadım.

· Ne kadardır böylesiniz, ilk nasıl başladı?

30 yaşında başladı, bankada çalıştım 4 sene, orada kadın amirim vardı kredi ve hazine bölümünde, sert ve dominanttı, zamanla benim bu yapıya sahip olduğumu çözdü ve inanın bana 2 sene beni tam anlamıyla sömürdü alıştırdı, benim ilk zamanlar zoruma gitti fakat sonra alıştım, daha sonra o Gebze şubesine yani benden çok uzağa nakil oldu, ben de tekrar böyle bir arayış içerisine girdim, yani kısaca şöyle söyleyeyim, aybaşları maaşımı ona götürüyordum, içinden isterse bana cüzi bir miktar harçlık veriyordu, 'bu senin gibi kerize çok bile deyip gülerek, sen her eve lazımsın diyordu ' o an başka şeyler de yapıyordu kahkaha atarak detaya giremiyorum.

· Dışarıdan bakınca size “marjinal” derler mi?

Şu an muhasebeciyim, eskiden basketbolcu idim lisanlı, dışardan bakılınca böyle bir anormal isteklerim olduğu anlaşılmıyor, yani kimse böyle bir şey demedi bana fakat “sen uysal, sakin ve itaatkârsın” diyen kadın arkadaşlarım olmuştu iş yerinde ve gerçek hayatta.

• Kız arkadaşınız ya da eşiniz var mı? Ona hizmet etmek yeterli gelmiyor mu?

Kız arkadaşım var fakat o dominant karakterli bir kadın değil, onunla normal bir ilişkim var. Evlenmeyi de düşünmüyorum.

· Bugüne kadar en fazla kaç TL harcama yaptınız bir kalemde? Size gelen en büyük istek neydi? 

Açık söylemek gerekirse bir kalemde 2250 TL harcama yaptım kira ücreti idi, fakat bütün ay boyunca cep harçlığı olsun, fatura ödeme, hediye alma olsun, 7 bin TL harcıyordum. 

· Bu tarz köle-sahip ilişkileri ne kadar sürüyor? Aynı anda birkaç kadının kölesi mi oluyorsunuz yoksa burada da 'tek eşlilik' var mı?

Ben bu tarz ilişkilerde tek eşliyim ve hep bir kişiye hizmet ve itaat ettim, çok uzun sürebiliyor, karşı taraf sizi asla bırakmıyor mesela güvenini kazanırsanız ve her emrini yerine getirirseniz, kendisi evlense bile sizi her anlamda bir yandan kullanıyor istediği gibi.

· Finansal kölelik karşısında istediğiniz tam olarak ne? size küfür edilmesi mi? 

Finansal kölelik karşılığında, benimle alaycı konuşulmasını, argo konuşulmasını, en önemlisi de bana saygı duymadan ağzına ne gelirse o anda öyle hitap etmesini isterim ve bunların fazlasını yapıyorlar zaten belli bir zamandan sonra siz istemeseniz bile, ağır hakaretler ve burada söyleyemeyeceğim şeyler. Yani bir şekilde karşı taraf günün stresini ve sinirini üzerimde atıyor diyelim.

·Niye bana mesaj attınız? Yani aranan kriter ne? Ne tarz kadınlara böyle

mesajlar atıyorsunuz?

Size mesaj attım, çünkü sizin uzun yıllardan beri hayranınızım bunun dışında, dominant karakterli ve sert ve şirket yöneticisi bir kadın gibisiniz ve sağlam bir duruşunuz var hayata karşı.

· Ben ilk kez duydum ama sanırım bu bilinen ve yaygın bir durum. Sizin

tanıdıklarınız var mı?

Evet, tanıdığım birçok finansal köle ve sahibe var. Hatta tanınan ünlü bir

hanımla da 2018 yazında konuşmuştum. (O sahibe idi) Aralarında çok geniş bütçeli olanlar da var.

Instagram

Facebook

Twitter

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.12.2020

nasıl oluyor para aktarınca nasıl bi zevk alınıyor onu anlamıyorum..bizim evin aylık masrafı bu adamınkinden kat kat fazla hiç zevk almıyorum ben

01.12.2020

:))))

18.01.2021

bu adamı bana versinler dominant dominant parasını sokak hayvanlarına ezdiririm XD gece saat 3 : ' ÇABUK KALK KEDİLERE MAMA DÖK ÇABUUUKKK!!! ' AHAHAH

vay amk ne hayatlar yasaniyor bee!

01.12.2020

sormayınız:)

TÜM YORUMLARI OKU (6)