Pelin Batu Hızlı Trenin Kömürle Çalıştığını Sanıyor

Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Arslan'ın sunduğu 'Medya Mahallesi' programına konuk olan Pelin Batu canlı yayında baltayı sert taşa vurdu. Hükümeti eleştirirken Pamukova'da yaşanan hızlı tren kazasını örnek veren Pelin Batu, 'Fazla kömür attıkları için raydan çıkmış' dedi ancak; hızlandırılmış tren elektrik ya da mazotla çalışıyor.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından ise tepkiler gecikmedi:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
12.04.2016

Bizim gerizekalı medya kopyala yapıştır haber yaptığı için,halkda böyle kim ne dese sazan gibi atlıyor.kadın orda hızlı trenin kömürle çalıştığını iddia etmiyor,eski model bir trenin daha fazla kömürle beslenip,hızlı tren diye yutturulmaya çalışmasından bahsediyor.doğrudur yalandır bilinmez.Ama o na aptal buna salak derken,kendimizi aptal durumuna düşürmemek lazım!!

12.04.2016

Tamam bu kadina ben de bayilmiyorum ama kadin zaten bir trene fazla komur atilarak hizli tren diye kakaladiklarini ve muhendislerin bunu kanitladigini soyluyor ve baska bir olayla ilgili. Siz mi dinlediginizi anlamiyorsunuz ben mi fazla iyimserim?

12.04.2016

Ben de bayılmıyorum bu kadına haklısın. Aynı anlamışız. Zaten Pamukova'daki kazada hızlı tren diye pompalanmıştı doğru gazetelerden hatılıyorum ama olan makinistlere olmuştu. Tren şefi beraat etmişti. Genel müdüre soruşturma açılmamış görevden alınmamıştı. Bakan istifa etmemişti... İşte sözün özü bazı kişlere görmek istemediği bir şeyi zorla göstermek gerekir.

12.04.2016

sanıyorum ki pelin batu'nun beynide kömürle çalışıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (37)