Pelin Akil'e Ahlak Dersi Vermeye Kalkan Kişilerin Yorumlarını Görünce Saç Baş Yolmak İsteyeceksiniz!

Sosyal medya öyle bir yer hâline geldi ki, yazı yazma yeteneğine sahip olan herkes ahlak dersi vermeye başladı. Özellikle de ünlü kişilerin aldıkları kilolardan giydikleri kıyafetlere kadar her şeylerini eleştirmeyi kendilerine meslek edinmiş, boş zamanlarında ahlak bekçiliğine soyunmuş bir güruh türedi. İşte bu kişilerin Pelin Akil'in fotoğrafına yorum yapması üzerine Ayşe Tolga'dan da cevap gecikmedi!

Oyuncu Pelin Akil'i tanıdığınızı düşünüyorum. Zira kendisi birçok yapımda rol almanın yanı sıra, minnoş ailesiyle de dikkat çeken bir isim.

Anıl Altan ile evli olan Pelin Akil'in, dünya tatlısı iki kız çocuğu var. Magazine olabildiğince malzeme vermeden, kendi küçük dünyalarında yaşayan bir çiftten bahsediyoruz.

Bol bol seyahat eden, eğlenceli, hayat dolu ve minnoş bir aile kendileri... Sosyal medyada her gördüğünüzde "Maşallah" demekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz.

Gönül isterdi ki yine bu minnoş aileyi konuşalım ama bu kez konu farklı. Sosyal medyada kendini bilmez bazı kişiler, Pelin Akil'in bu kıyafetinden rahatsız oldu. Evet, doğru duydunuz maalesef.

"Ben kimim?" ya da "Benim varlığımdan bile bihaber bir bireyin giyimine karışma haddini kendimde nereden buluyorum?" sorusunu kendilerine sormadan Pelin Akil'in fotoğraflarına yorum yaptılar.

Önce o saç baş yoldurtacak cinsten yorumları verelim, ardından da Ayşe Tolga'nın müthiş cevabını...

👇

👇

👇

Ahlak bekçiliğine soyunmak da ne?

Ayşe Tolga ise yukarıdaki hanımefendiye hitaben bu cevabı verdi... "Kocaman insana ahlak dersi vermek sana mı kaldı?" sözleriyle de söz konusu güruha ağızlarının payını verdi aslında.

Sorunun alakasızlığı ve absürtlüğü karşısında dakikalarca boşluğa bakakalıyorsunuz...

Yahu bırakın da insanlar yaşasın! İstedikleri gibi, gönüllerinden geldiğince. Dil uzatmanız ve ahlak satmanız bitmedi bi'...

Yorumlarda buluşalım... 

İlginizi çekebilir:

İkizlerden Sonra Üçüncü Çocuk Açıklaması Geldi: Pelin Akil ve Anıl Altan'ın Aşkını ve Hayatını İnceliyoruz
Pelin Akil Kendisine Hakaret İçerikli Mesaj Gönderen Takipçisi ile Davalık Oldu!

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
21.07.2023

instagramda gezinirken bazı sayfalara rastlıyorum,inceledikçe aklımı kaybediyorum.beş,on tane de değil yüzlerce yorum ve hepsi sekülerlere deli gibi sallıyor,sonra yorum yazan profillere bakıyorum çiçek resmi eklenmiş gurbetçi,sahte profil,ya da çarşaflı sümeyye tipler,ya da biosunda kunfeyekun,elhamdülillah yazan tipler.böcek gibi ürüyorlar

21.07.2023

hiç girmedim biraderim.. facebookta bile sanırum 45 arkadaş var

21.07.2023

Siz mersine falan gelmeyin amk yobazları… Tek dertleri kıskançlık başka bişey değil….

21.07.2023

Bu millet normal değil yaa valla bak. Kadın giyinmiş gayette yakışmış. Kocalarının kerhaneye gitmesine, boş beleş eskorta gitmesine engel olamayan gacılar boş keseden laf sallıyor işte.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ