Peki Şimdi Ne Yapacaklar? Game of Thrones 8. Sezon 5. Bölümüyle Yine Kimseyi Mutlu Edemedi!

Önce geçen haftaki bölümü hatırlamak isteyenleri bu içeriğimize alalım 👇🏻

Finale Son İki Adım Kalmışken İyice Sarpa Saran Game of Thrones'un 8. Sezon 4. Bölümünün Bizlere Düşündürdükleri

Kaç sezondur hayran hayran izlediğimiz, ejderhalarımızın annesi Daenerys'i resmen aradan çıkarttılar.

Hayatı boyunca sürmüş bir suistimalden kurtulmuş , defalarca cinsel istismara uğramış, çocuğunu ve kocasını kaybetmiş bir kadın düşünün...

Bunların hepsinin altından kalkıp, kendini masum insanları korumaya adayan Daenerys'i aldılar ve hırsından delirmiş bir kadına çevirdiler.

Fanların teorilerine göre, yapımcılar dizinin önceki bölümlerinde bunun ipuçlarını vermişlerdi.

Fakat bizler o sahneleri izlerken, Daenerys'i bir kahraman gibi gördük, her şeyin nedeni daha büyük bir sürpriz son yaratmak mıydı?

Bu yolda her şeyini kaybetmiş bir kadının bu hale gelmesi sizce de normal değil mi?

Geçen haftaki bölümde, Daenerys 'Benim olanı ateş ve kanla geri alıcam.' derken delirdiğinin ipucunu vermişler. Her aldığı kararda kendisi için en doğru olanı yapmaya çalıştı sonuçta. 

Biz izleyiciler kendi kendimizi yesek de belki de dizinin başından beri Daenerys'in yükselişi, bu düşüşün sertliği için kurulmuştu.

Lannisterların teslim olmasına rağmen tüm şehri yakıp yıkması hiç mantıklı değildi...

Kederi yüzünden 'mad' olmuş olsa da, neden sadece Cersei'nin peşinden gitmeyip de, tüm şehre saldırsın ki? Daenerys'in karakter gelişimindeki hiçbir şey bize gerçek düşmanını öldüreceğinden ziyade binlerce masum insanı öldüreceğinin sinyalini vermemişti...

Dany'nin bu haftaki 'değişik' davranışlarına herkes şaşırdı çünkü 8 sezondur geliştirdikleri karakter bu değildi.

Bizler gibi diğer seyirciler de bu duruma hem üzüldüler hem de kızdılar:

#1

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

#2

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

#3

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

#4

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

#5

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

#6

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

5.bölümün mizah içeriği için buyurun ⬇️

Finale Bir Kala Ortalığın Alev Aldığı Game of Thrones 8x5 İçin Mizahını Konuşturanlar

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
13.05.2019

Keşke Night King herkesi öldürseydi de dizi öyle bitseydi.

13.05.2019

Açıkçası Dany'nin delirmesi zaten en olası senaryo değil miydi? Ailesinin geçmişi, yaşadıkları, kaybettikleri ve üzerine şimdi bir de ejderhalarını kaybetmesi. Elbet bir yerde patlayacaktı o sabır.

13.05.2019

Şu dizide en nefret ettiğim karakter Dany'dir fakat kadının karakterini öyle bir patlattılar ki, tek bir bölümde Aerys, Joffrey, Ramsay, Tywin, Night King, Euron ve Cersei'ye kötülükte nal toplattı. Yok efendim bunun mesajını verdiler, ''hakkım olanı ateş ve kanla alacağım'' demişti, tüm sevdiklerini kaybetti, kimse onu sevmedi falan filan kimse fanboyluk yapmasın. Yabancı diyardan gelmiş, sadece Aerys'in kızı olarak tanınan birini nasıl birden bire sevsinler? Hadi onu geçtim, kadının NK'in öldürdüğü Viserion'un, Euron'un öldürdüğü Rhaegal'ın, Cersei'nin öldürdüğü Missandei'nin, Robert'ın darma duman ettiği ailesinin intikamını bir boktan haberi olmayan halktan alması nasıl bir saçmalıktır? Bu kadın sürekli isyan, devrim, halkların kardeşliği diye dolaşmadı mı? Tek bölümde nasıl Hitler olabildi bu kadın?

13.05.2019

Bakın Dany'nin delirmesiyle alakalı bir problemim yok, hatta güzel olmuş. Eğer eski sezonlarda bu yönünü açıkça göstermeye başlasaydı o zaman eyvallah, ama bir bölüm önce insanları korumak için çocuğundan olan, öldürülen dostu eski bir köle olan kadın bunu yapamaz, bunun izahı yok. Jaime ve Cersei ise tam bir hayal kırıklığı. Kadın depremzede oldu la. Hani valonqar kehaneti, o da mı çöp? İki dakika önce sövdüğüm, ölmesini dört gözle beklediğim karaktere son sahnede acıdım. Jaime'nin Cersei'ye sahip çıkarak ölmesi ise karakter gelişimini mahvetti. Yarı tanrıyı öldüren assassinlerin kralı Arya ise sadece zaman öldürmek için gelmiş KL'e resmen. Şu sızan senaryo harbiden doğru çıktı. Dizi dünyasında şu sezondan daha beter bir sezon yoktur, muhtemelen de olmayacak. Bu sefer çıtayı kaliteyle değil rezaletle yükselttiler.

TÜM YORUMLARI OKU (80)