Peki Halknedio? 31 Mart Yerel Seçimleri Sonrası Kazanan İsimlerden Şehir Şehir Beklenen İcraatlar

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından henüz resmi sonuçlar açıklanmasa da halkın beklentileri çok açık...

İstanbullular İstiklal Caddesi'nin ağaçlı olduğu günleri çok özledi.

Taksim Meydanı'ndaki düzenlemeden de hoşnut olmayan ve Gezi Parkı'na müdahale edilmesini istemeyen İstanbul halkı ayrıca faytonlarda at kullanılmasını da onaylamıyor. Elbette sorun çok; alt yapı eksikliği, ulaşım zorluğu, trafik çilesi... Ama küçük gibi görünen detaylar insanı mutlu kılmaz mı?

Ankaralılar şehrin simgesinin yeniden Hitit güneşi olmasını beklerken, ayrıca Melih Gökçek zamanında yapılan kapıları da pek sevmiyorlar.

Başkentteki ulaşım zorluğundan şikayet eden ve metronun yetersizliğinden dem vuran Ankaralıların havalimanı için farklı bir yönteme ihtiyaç duyduğu elbette ki çok açık... Ulaşımın pahalı olması, trafik sorununun gün geçtikçe artması, plansız yapılaşma ve kentsel dönüşümdeki rant problemi de gündemde elbette.

İzmirliler uzun yıllardır süren altyapı, ulaşım ve koku probleminden sıkılmış durumdalar...

Her ne kadar belediye el değiştirmemiş olsa da İzmirliler bu sorunlara çözüm istiyor. Bir de sıcaklar ve nemden şikayet ediliyor ama ona gerçekten Tunç Başkan'ın yapabileceği hiçbir şey yok...

Kış turizminin uğrak noktalarından biri olan Bolu'da halk özellikle Gölköy ve Gölcük'ün canlanmasını istiyor.

Üniversite öğrencilerinin toplu taşıma ücretlerinden şikayetçi olduğu da kulağımıza çalınanlar arasında...

El değiştirmesiyle gündemi epey meşgul eden Kırşehir'de halk Cacabey Meydanı ile Ahi Cami çevresindeki yeni düzenlemeden memnun değil.

Yeşil olan alanların betonlaştırılmasına karşı çıkan Kırşehirliler, özellikle çarşıdaki otopark ve trafik problemini gündeme getiriyorlar. Bisiklet yolları ile yeşil alanların artırılması, üniversite öğrencilerine sosyalleşme imkanı sunacak alanların açılması, jeotermal turizmin ön plana çıkarılması ve istihdam yetersizliğine çözüm bulunması da Kırşehir halkının istekleri arasında...

Ordulular şehirdeki yeşil alanların azalmasından şikayet ederken, toplu taşımanın yetersizliğini gündeme getiriyorlar.

Benzer problemler hiç şüphesiz bütün şehirlerde yaşanıyor...

Kozmopolit bir şehir olan ve her türden insanı barındıran Adana'da halk özellikle çarpık kentleşme ve göçmen politikasından şikayetçi...

Uzun yıllar alt yapı sorunları çektikten sonra çözüme kavuşan Adanalılar kentteki trafik sorununun ve ulaşım aracı yetersizliğinin çözülmesini istiyorlar.

Adana'yla benzer problemleri yaşayan Mersin'de halk özellikle bahar mevsiminde meydana gelen ve büyük hasara yol açan selle ilgili çözüm bulunmasını bekliyor.

Haberlerde de sık sık rastladığımız üzere Mersin'de gerçekleşen fırtınalarda alt yapı sorunundan kaynaklanan felaketler yaşanıyor. Buna çözüm bekleyen Mersinliler, turizmin canlanmasını da istiyorlar.

Samsunlular eski stadyum çevresindeki değişiklikten şikayet ederken, sanayi esnafı şehirden uzak bir bölgeye taşınmayı istemiyor.

Şehrin büyümesiyle birlikte sanayi bölgesinin şehirden uzağa taşınması gündemde. Oraya açılacak millet bahçesi her ne kadar şehirde coşkuyla karşılansa da sanayi esnafı merkezden uzaklaşmayı istemiyor. Tramvay ücretlerinden de şikayetçi olan Samsunlular ulaşım problemine çözüm istiyorlar.

Antalyalılar turizmin eski güzel günlere dönmesini bekliyor...

Mersin'le benzer şekilde alt yapı sorunları yaşanan ve sık sık sel baskını meydana gelen Antalya'da halk ayrıca Altın Portakal'ın eski şaşaalı günlerine dönmesini istiyor.

Siz de şehrinizde beklediğiniz hizmetleri yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz!

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
04.04.2019

İstanbul için öncelikle sayın başkan imamoğluna metrobüs metro sosyal tesis hizmetlerinin kendi yönetimi tarafından sağlanacağından tedekküy ederim. Severek kullanıyoruz. Tek istediğim icraat daha fazla yeşil alan, istanbul'un silüetini bozan hukuksuz yapıların yıkılması ve ibb'de EĞER usulsüzlüğe ranta bulaşmış çalışanlar VARSA tespit edilip iş haklarının karşılıksız olarak feshedilip haklarında dava açılması.

04.04.2019

Bursalılar da son 100 yılın en büyük şehircilik katliamı olan Doğanbey Toki'nin yıkılmasını istiyor

Başkanım şu öğrenci akbilinin fiyatını bir indirin.Altı üstü okula gidiyorum 7liraya yakın akbil basıyorum günlük.Eskiden 1 liraydı ne güzel ona da razıyım.

04.04.2019

abonelik yaptırsana?

TÜM YORUMLARI OKU (32)