Peker'den Sezgin Baran Korkmaz Sorusu: 'Bakanlığın Kamera ve HTS Kayıtlarını Neden Yayınlamadılar?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Korkmaz'ın bakanlıkta görüştüğü iddiasını yineleyen Peker, 'Bakanlığın kamera kayıtlarını ve HTS kayıtlarını şu ana kadar neden yayınlamadılar? Bence en önemli konu bu' dedi.

Sedat Peker'in konuya ilişkin paylaşımları şöyle:

'Uğur Ağabey yanlış anlamazsanız en önemli bölümü kaçırıyorsunuz (anlattıklarınızın hepsi çok değerli ama). Sezgin Baran Korkmaz’a suç örgütü liderliğinden ve de kara paradan suçlama yapılıyor.'

'Yurtdışına nasıl kaçar'

'Suç örgütü suçlaması yapılabilmesi için polisin en az 6 aylık ön çalışma yapması gerekir. Ayın 4’ünde saat on buçukta İçişleri Bakanı bu şahısla nasıl görüşür(hem de bakanlık makamında)?Bu görüşmenin ertesi günü bu şahıs yurtdışına nasıl kaçar?

3-Bakanlığın kamera kayıtlarını ve hts kayıtlarını şu ana kadar neden yayınlamadılar? Bence en önemli konu bu. Bu konu sanki unutturulmaya çalışılıyor. Başarılar dilerim.'

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
21.06.2021

Gene milleti aptal yerine koymaya kalkmış. O söylediği kayıtlar yayınlanmaz ama savcılık isteyebilir. Bunun içinde birilerinin dava açması gerekir , ya SBK suçunu kabul edip suç ortaklığı yaptığını beyan edecek , ya da Veysi Ateş iftira sebebi ile savcılığa suç duyurusunda bulunacak , kanunen resen takip edilebilecek bir konu değil. Bir diğer toplumu yanıltmaya yönelik açıklaması ise Türk savcılığı SBK hakkında soruşturma açmadı , palavra atıyor , ABD yargısı kara para aklama ve dolandırıcılık suçlaması ile Türk mahkemelerinden bu SBK'nın iadesini ve mallarına tedbiren el konulmasını istedi , bu yüzden arama kararı çıkartıldı. Ama SBK ABD'nin bu talebinden çok önce ABD'deki ortaklarından haber alıp tüydü. Neden bu bilgileri paylaşıyorum derseniz , öncelikle aylar öncesinden beri bu konuyu takip ediyordum , ayrıca bu Peker denilen kişiye gıcığım , ortaya bir havuç atıyor ama bildiği halde delilleri paylaşmıyor. Aslında gün gelir birileri ile anlaşırım hevesinde. Toplumu uyutup duruyor.

21.06.2021

Bence seni iyi uyutmuşlar ve hala uyuyorsun uyanamamışsın uyanacak gıbı de durmuyon

TÜM YORUMLARI OKU (4)