Peker, Demirören İçin Tarih Verdi: 'Salı Akşamını Bekle'

Peker, Demirören'e 'Seni öyle mahvedecem ki tüm dünyaya ibret olacak' diyerek seslendi.

Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker sosyal medyadaki tartışma yaratan mesajlarına bir yenisini daha ekledi. 

Demirören'in ülkeden para kaçırdığını iddia eden Peker, 'Hangi ülkelere ne kadar para çıkarıp oralarda ne yatırımlara girdiğini biliyorum. Ayrıca getirdiğin gazları gümrüklerde nasıl kalem oynatarak ülkeyi nasıl milyarlarca zarara soktuğunu biliyorum.' dedi.

Peker'in Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şu şekilde 👇

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
03.07.2022

Bence bunlar zamanında paylaşılmalı. Üstünden seneler geçmiş. Saklanmış. Sonra ne olduysa ortaya çıkıyor. Bilip susmak da suçtur.

Pasif Kullanıcı
04.07.2022

Boş yapma adam bunu bilip zamanında söylese ne. Devlet sanki bunları bilmiyor muydu devlet zamanında bir şey yapmış mı? Zamanını geçtim şu an bir yaptırım yapıyor mu??

Sedat Peker ne anlatırsa anlatsın Türkiye'de hiçbir şey değişmez çünkü ipin ucu p.şt.n elinde

03.07.2022

kıyamet yaklaşıyor

04.07.2022

Bişi olmaz, dizi, porno, maç gibi seyredilir, yorum yapılır, sıradaki beklenir. Bunu 95 Susurluk skandalında acı bir şekilde öğrendim. O günden sonra da Türk siyasetine hiç ilgim kalmadı, siyasetçilerine de inancım. Mafya/Emniyet müdürü/Parlamenter aynı araç içinde sarmaş dolaş, kaza ile ortaya çıkıyor, dünya basınında günlerce birinci haber oluyoruz, 1 ay içinde hepsi met bas ediliyor. Susurluk skandalı ile Türkiye yönetimine olan inancım da kazada öldü

TÜM YORUMLARI OKU (17)