Pek Yakında Herkesin Konuşacağı Film ve Dizilerden İlk Sizi Haberdar Edecek 15 Duyuru

Geçen haftaki içeriğimiz için buyurun ⬇️

Pek Yakında Herkesin Konuşacağı Film ve Dizilerden İlk Sizi Haberdar Edecek 15 Duyuru

1. Margot Robbie, yeni çekilecek olan Pirates of the Caribbean filminin başrolünde yer alacak.

Margot Robbie dışında henüz film hakkında pek fazla bilgi ortaya çıkmadı. Çernobil dizisinin senaristi Craig Mazin ve serinin ilk dört filminde senaristlik yapan Ted Elliot’ın senarist koltuğunda oturacağı açıklanan filmin yönetmen koltuğunda ise Joachim Rønning yer alacak.

2. Amazon dizisi The Boys’un 2. sezonu 4 Eylül’de başlıyor.

 Yeni sezonun ilk üç bölümü 4 Eylül'de, geri kalanı ise haftalık olarak yayınlanacak.

3. The Umbrealla Academy’nin 2. sezonundan bir poster yayınlandı.

Gerard Way ve Gabriel Bá tarafından yaratılan ve aynı adlı Dark Horse Comics çizgi romanından uyarlanan The Umbrella Academy’nin ikinci sezonu bu yaz 31 Temmuz’da Netflix’te yayında olacak.

4. Ozark, 4. sezon onayını da aldı. Bu sezonla birlikte dizi final yapacak.

Dizinin ilk üç sezonu 10'ar bölümden oluşmuştu. Final sezonu ise 14 bölüm yayınlanacak ve yedişer bölümlük iki parçaya ayrılacak. Yedili bölümler arasında ne kadar bir süre olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

5. TENET’ten yeni poster yayınlandı.

Tenet'in temasının zaman olduğu biliniyor. Tenet, vizyona girene kadar konusu tam olarak açıklanmayabilir. Christopher Nolan, her zaman olduğu gibi gizemini korumaya devam ediyor. Tenet hakkında olan bir teori de, filmin Inception evreninde geçtiği. Bir diğer teori de karakterlerin zamanda yolculuk yaparak savaş dönemine gidecek olması. Ancak Robert Pattinson bu teoriyi yalanlamıştı.

6. Westworld’ün yaratıcısı Jonathan Nolan, ünlü konsol oyunu Fallout’u diziye uyarlıyor. Dizi, Amazon’da yayınlanacak.

1997'de başlayan “Fallout” serisi, 1940'ların sonunda kadar gerçek dünyayla aynı ilerler ve İkinci Dünya Savaşı'nı fon olarak kullanır ama oyun ilerledikçe Amerikalılar tarafından tasarlanan 2077 yılına kadar giden olaylar birbirini izler ve nükleer savaşların olduğu bir dünya atmosferine geçilir. Oyun, 1950'lerin başlarında kendini göstermeye başlayan paranoya ve Retro-futurism bilimkurgu öykülerinden etkilenmiştir.

7. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Netflix’in sevilen dizisi Stranger Things’in koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen 4. sezon çekimleri 17 Eylül‘de başlayacak.

Salgından gelen gecikmeden dolayı dizinin 4. sezon yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz aylarda Hopper’a hayat veren David Harbour, dizinin normalde 2021’in ilk aylarında yayınlanmasının planlandığını, ancak prodüksiyona ara vermek zorunda kaldıkları için bu tarihin büyük ihtimalle erteleneceğini açıkladı. Yaşanan bu süreç diziyi 2021’nin ilk yarısında izlemeyi zorlaştırıyor.

8. Palm Springs’ten yeni poster yayınlandı.

Konusuyla Groundhog Day’i anımsatan film, küçük kız kardeşi Tala’nın Palm Springs’teki düğününde nedime olan Sarah’nın, kaygısız kişiliğiyle ön plana çıkan Nyles ile tanışmasını ve ikilinin yaşadıkları ilginç olayları konu alıyor. Palm Springs’teki düğünde yolları kesişen ikili, bir süre sonra aynı döngünün içerisine hapsoluyor. Sürekli kendilerin aynı yere geri dönmüş bir şekilde bulan Sarah ve Nyles, hem birbirlerinden ve hem de bulundukları döngüden kurtulmak için ellerinden geleni yapıyor.

9. Henry Cavill’in Superman rolüne dönme ihtimalinin ortaya çıkmasının ardından Ben Affleck de Batman rolüyle karşımıza çıkabilir.

Son dönemde kulislerde dolaşan söylentilere göre Ben Affleck, yakın zamanda Warner Bros ile yeni bir sözleşmeye imza attı. Böylece ünlü aktör role geri dönecek. Pek çok yabancı sitede bu iddia dile getiriliyor.

10. Yapımcı Zeynep Özbatur Atakan, Oscar Ödülleri’ne karar veren Akademi’ye davet aldı.

20 yıldan uzun süredir sinema dünyasında yer alan Zeynep Özbatur Atakan, Oscar ödüllerine de karar veren akademiye davet edildi. Başarılı yapımcı, haberi Instagram’dan paylaştı.

11. Neil Patrick Harris, Matrix 4'ün kötü adamı olabilir.

Hugo Weaving'in samimi yorumları sayesinde, Matrix 4'ün Ajan Smith'i geri getirmeye çalıştığı ve büyük ihtimalle başarısız olduğu doğrulandı. Bu görünüm, bir cameo, destekleyici bir figür veya ana kötü adam olabilirdi. Bunu bilmiyoruz ama plan, Smith yoksa başka bir karizma yaratacak bir kötü adam yaratmak. Bu ismin de Harris olması muhtemel görünüyor.

12. Netflix, mayı ayında yayınlanan ve izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanan Into the Night adlı Belçika yapımı diziye ikinci sezon onayı verdi.

NATO görevlisi olan İtalyan bir askerin uçağı kaçırması dizinin ilk sezonunun iskelet konusunu oluşturuyordu. Bir felaket sonrası, güneşin, doğduğu anda herkesi öldüreceğini iddia eden asker, uçağı sürekli ters yöne uçması için yönlendirir. Uçakta bulunan rehineler ise bir yandan bilginin doğru olup olmadığı öğrenmeye çalışırken, öte yandan aksiyon dolu hayatta kalma mücadelesi verirler.

13. Hulu, Sally Rooney’nin “Normal People” romanının uyarlamasıyla önemli bir başarı elde etti. Şimdi ise, aynı yazarın "Conversations With Friends" adlı eserinin 12 bölümlük bir dizi uyarlaması için çalışmalara başladı.

2017'de yayınlanan orijinal roman, kıvrımlı bir aşk üçgenine yol açan yaşlı bir çiftle, karmaşık bir cinsel ilişkiye giren iki üniversite öğrencisinin hikayesini anlatıyor.

14. "Harley Quinn" animasyon serisi, macerasına HBO Max'te devam edecek. Bu haber 3. sezonun kesinleştiğini de müjdelemiş oldu.

DC Universe'ün hit animasyon dizisi Harley Quinn, gelecekte HBO Max'e eklenecek. Harley Quinn, DC hayranları için streaming platformu olan DC Universe'te bulunan birkaç orijinal programdan biri. İlk sezon Kasım 2019'da başladı ve bu yılın şubat ayında sona erdi. Ancak, ilk sezonun ne kadar başarılı olduğunun bir kanıtı olarak DC Universe, Harley Quinn'in ikinci sezonunu hızlandırdı ve nisan ayında bölümleri yayınlamaya başladı. İkinci sezonun son bölümü ise geçen cuma yayınlandı şu anda DC Universe, Harley Quinn'i resmen yenilemedi.

15. Jason Momoa'nın yeni filmi, live-action Frosty The Snowman olacak.

Warner Bros yeni bir live-action filmine imza atmak için hazırlanıyor. Filmin baş karakterini seslendirmesi için Game of Thrones ile yıldızı parlayan ve Aquaman ile dünyanın en ünlü isimlerinden biri haline gelen Jason Momoa, Frosty The Snowman'de esas karakteri seslendirecek.

Yeni Netflix dizisi Cursed’den bir fragman yayınlandı.

Charlize Theron’un başrolde bulunduğu yeni filmi Old Guard’dan ilk fragman yayınlandı.

2017 yapımı Get Out filmi ile En İyi Özgün Senaryo Oscar'ını kazanan Jordan Peele’nin kaleme aldığı Candyman’den tanıtım videosu yayınladı.

Oscarlı oyuncu Jamie Foxx'un başkarakterinin seslendirmesini üstlendiği animasyon filmi "Soul"dan yeni bir teaser paylaşıldı.

Usta oyuncu Liam Neeson'ın başrolünde bulunudğu Made In Italy'den fragman paylaşıldı.

Haftaya görüşmek üzere 🤗 Bol bol film ve dizi izlemiş şekilde tabii 🎬

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
04.07.2020

Dizi izleyin çünkü henüz yasaklanmadı :)

Ölmeden önce Dc'nin güzel bir sinematik evren oluşturmasını ve George R. R. Martin'in kitapları bitirdiğini görmek istiyorum. Çok mu? :(((

04.07.2020

Bence DCyi kurtarsa kurtarsa joker kurtarır. Üstelik çok büyük bütçeler harcamadan justice league, suicide squad dan daha büyük başarı ve gelir elde ettiler.

04.07.2020

The boys'a aşırı sevindim

TÜM YORUMLARI OKU (11)