Pek Yakında Herkesin Konuşacağı Film ve Dizilerden İlk Sizi Haberdar Edecek 15 Duyuru

Geçen haftaki içeriğimiz için buyurun ⬇️

Pek Yakında Herkesin Konuşacağı Film ve Dizilerden İlk Sizi Haberdar Edecek 15 Duyuru

1. Anya Taylor-Joy, George Miller’ın yöneteceği yeni Mad Max filminde, Mad Max: Fury Road’da Charlize Theron’un hayat verdiği Furiosa karakterinin gençliğini canlandırabilir.

Variety’nin haberine göre The Witch, Split, Thoroughbreds, Marrowbone, Emma. gibi filmlerle adını geniş kitlelere duyuran, Anya Taylor-Joy, George Miller’ın yöneteceği yeni Mad Max filminde Furiosa karakterinin gençliğini canlandırabilir. Haberde George Miller’ın filmde rol alması için Anya Taylor-Joy da dâhil olmak üzere birçok oyuncuyla internet üzerinden görüşme yaptığı belirtiliyor.

2. Community’nin tüm sezonları 1 Nisan’da Netflix Türkiye'de yayınlanacak.

Jeff Winger, avukat olan genç bir adamdır. Ancak diplomasının sahte olduğu ortaya çıkınca Jeff’in avukatlık lisansı iptal edilir. Avukatlık lisansını tekrar kazanmak isteyen Jeff, bunun için sorunsuz bir şekilde mezun olabileceğini düşündüğü Greendale’a gider. Jeff bambaşka amaçlarla geldiği okulda kendisini farklı nedenlerle Greendale'de sıkışan uyumsuz bir grubun lideri olarak bulur.

3. Netflix'in yeni yerli dizisi Aşk 101, 24 Nisan'da başlıyor.

Önümüzdeki ay gösterime girecek Aşk 101’in senaryosunu, Kiralık Aşk ve Ufak Tefek Cinayetler’in senaristi Meriç Acemi yazdı. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı ve İpek Filiz Yazıcı bulunuyor.

4. Rosario Dawson, The Mandalorian ikinci sezonunda Ahsoka Tano'yu canlandıracak.

Rosario Dawson, “The Mandalorian”ın ikinci sezonuna, “Clone Wars” hayranlarının da heyecanla dolup taşıyacağı bir rolle katıldı. Variety'nin doğruladığı habere göre, son dönem “Briarpatch”la karşımıza çıkan yıldız oyuncu, Ahsoka Tano rolüyle diziye konuk oyuncu olarak katılacak.

5. Koronavirüs salgını film oluyor. Koronavirüs filmi 'Corona Zombies', dijital olarak yayınlanacak.

ABD'li prodüksiyon şirketi Full Moon Features, yeni korku filmi olan Corona Zombies'i 10 Nisan'da Amazon'da, Full Moon Features uygulamasında ve çeşitli dijital platformlarda yayınlayacak. Yapımcı, yeni filmini paylaştığı afiş ile duyurdu.

6. Captain Marvel için geliştirilen yeni konsept kostüm tasarımı Marvel’ın Görsel Geliştirme Direktörü Andy Park tarafından yayınlandı.

Marvel Stüdyoları’nın Görsel Geliştirme Direktörü Andy Park, Captain Marvel için geliştirilen yeni konsept kostümü yayınladı. Konsept kostümde Captain Marvel’ın alışkın olduğumuz kostümünün üzerine pilotların giydiği bir deri ceket giydiği görülüyor. Park, bu kostümün kendi yolculuğunu hatırlattığını söylüyor.

7. Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, ünlü aktör Keanu Reeves ile Marvel Sinematik Evreni'nde (MCU) rol alması için görüştüklerini açıkladı.

WeGotThisCovered tarafından paylaşılan bilgilere göre Keanu Reeves, Ghost Rider'ın Marvel evrenindeki Johnny Blaze versiyonunu canlandırabilir. Marvel, Matrix ve John Wick serilerinin sevilen oyuncusu ile çalışmayı dört gözle bekliyor ancak ortada henüz resmi bir anlaşma yok.

Taraflar anlaşırsa Ghost Rider'ın Reeves için yeni bir serinin başlangıcı olabilir. Marvel, karakteri Keanu Reeves ile yeniden canlandırmayı planlıyor.

8. Netflix'ten "Angry Birds" animasyon serisi geliyor.

Platform, aynı adlı video oyunu karakterlerine dayanan “Angry Birds: Summer Madness” adlı dizi için 40 bölümlük bir sipariş verdi. Serinin 2021'de piyasaya sürülmesi planlanan her bölümü 11 dakika sürecek ve “Angry Birds” film serisinden mizah referansları barındıracak.

9. Netflix, tartışmalara neden olan ve bazı ülkelerde yoğun tepkilerle karşılaşan Messiah adlı diziyi iptal etti.

10 bölümden oluşan ilk sezon 1 Ocak 2020 tarihinde tüm bölümleriyle Netflix'te yayınlanmaya başladı. Dizinin sezon finaline baktığımızda, ikinci bir sezon için açık kapı bırakıldığını net olarak görmekteyiz. Netflix görünüşe göre başta devamı için planlamasını yapmış ama gelen tepkiler ya da rating sonuçları hikayeye devam etmeme kararıyla sonuçlanmış. 'Mesih' Will Mathers'ı canlandıran aktör Wil Traval dizinin iptal haberlerini Instagram üzerinden paylaştı.

10. 1961 yılında açılan, Kadıköy’ün köklü sineması Rexx, bu ay itibarıyla gösterim faaliyetlerine son verdi. Sinemanın tahliyesine başlandı.

1961 yılında Reks adıyla açılan, 1996 yılında Rexx adıyla hizmetini sürdüren Kadıköy’ün köklü sineması Rexx, bu ay itibariyle gösterim faaliyetlerine tamamen son verdi. Yaşanan bu gelişme doğrultusunda Rexx Sineması’nın tahliyesine başlandı.

11. Breaking Bad dizisiyle yıldızı parlayan Aaron Paul, verdiği bir demeçte bir biyografi filminde Nirvana grubunun solisti olan, rock müziğin efsane isimlerinden Kurt Cobain’i canlandırmak istediğini açıkladı.

Röportajda Aaron Paul, bir biyografi filminde Nirvana grubunun solisti, rock müziğin efsane ismi Kurt Cobain‘i canlandırmak istediğini açıkladı. Sinema perdesinde ölümsüzleştirmek istediği rolün Kurt Cobain’i canlandırmak olduğunu söyleyen Paul, konuyla ilgili “Los Angeles’a ilk taşındığımda Kurt Cobain’e neler olduğunu biraz düşündüm ve Nirvana’yı sevdiğimi anladım. Smells Like Teen Spirit kendi paramla aldığım ilk albümlerden biriydi ve bu nedenle Kurt Cobain’i oynamanın ilginç olabileceğini düşündüm.” açıklamasında bulundu.

12. Alejandro González Iñárritu, yeni filmi için hazırlıklara başladı. Test çekimleri sırasında ortaya çıkan bilgiler Iñárritu’nun Meksika’nın yakın geçmişine ışık tutan bir film çekmeye hazırlandığını gösteriyor.

El Universal’ın haberine göre şu sıralar Mexico City’de olan Iñárritu, yeni filminin çekimlerinin gerçekleşeceği mekânları inceliyor ve kamera testleri gerçekleştiriyor. Bu süreçte Iñárritu’ya görüntü yönetmeni Bradford Young eşlik ediyor. Oscar adayı bir görüntü yönetmeni olan Young; Ain’t Them Bodies Saints, Selma, The Most Violent Year ve Arrival gibi filmlerle tanınıyor. Birdman ve The Revenant’ta görüntü yönetmeni koltuğuna oturan ve her iki filmle de Oscar kazanan Emmanuel Lubezki ise şu sıralar David O. Russell’ın yeni filmi için hazırlıklarını sürdürüyor.

13. “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe günü ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.

Çizer Serkan Yılmaz’ın yarattığı efsane karikatür serisi Dudullu Postası’ndan ilham alınarak hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor. Hikaye ve tretmanı Banu Uzpeder ve Fuat Mete’ye ait Dudullu Postası’nın senaryosunu ise Funda Alp ve Yiğit Sertdemir kaleme aldı.

14. Bir Zamanlar Çukurova, Arjantin'de ve Şili'de de yayınlanacak.

Dizinin dağıtımını üstlenen Inter Medya, sevilen dizinin Şili'de de yayınlanacağını duyurdu. Arjantin'de ekrana geleceğini daha önce duyurduğumuz dizinin Telefe'de yayınlanacağı da açıklandı. Şili'de ise pek çok Türk dizisini de ekrana getiren Mega kanalı yayınlayacak.

15. Netflix'in yeni aile komedisi The Big Show Show 6 Nisan'da başlıyor.

Amerikan güreşinin emekli olmuş ünlü yıldızı Big Show, genç kızı kendisiyle yaşamaya gelip de eşi ve diğer iki kızına katılınca kendisini sayıca ve zeka bakımından azınlıkta hissedecek. Artık dikkat merkezi kendisi değildir.

İlk aşk, ilk hayal kırıklığı, ilk isyan. Aşk 101, 24 Nisan'da sadece Netflix'te.

Chris Evans'ın yeni dizisi Defending Jacob'dan ilk fragman yayınlandı.

Hugh Jackman’ın yeni filmi Bad Education’dan ilk fragman yayınlandı.

La Casa de Papel’in 4. sezonunundan yeni bir fragmanı yayınladı.

Sophie Turner’ın başrolde olduğu Quibi dizisi Survive’dan yeni fragman geldi.

Netflix animasyon filmi "Willoughby Ailesi"nden fragman yayınlandı.

Elle Fanning ve Nicholas Hoult'lu dönem dizisi The Great'in fragmanı yayınlandı.

Alan Yang yönetmenliğindeki Tigertail'den fragman paylaşıldı.

Ed Helms'in başrolünde bulunduğu Netflix'in yeni filmi "Coffee & Kareem"den fragman paylaşıldı.

Haftaya görüşmek üzere. Bol bol film ve dizi izlemiş şekilde tabii. 😊

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Açıklama Geldi! Hz. Meryem Olduğunu İddia Eden Kadının Görüntüleri Gündem Oldu!
YORUMLAR
28.03.2020

Mesih in iptal edilmesine çok üzüldüm resmen yıkıldım

28.03.2020

Mesih bu senenin en vurucu dizilerinden bir tanesiydi.herkes , bu dizinin 2. sezonuna garanti gözüyle bakarken, netflix yine yaptı yapacağını. aptalsın netflix.

28.03.2020

Yaa nasıl iptal edersiniz Messiah ı yaa öğrenmez olaydım off

TÜM YORUMLARI OKU (11)