Pedro Pascal ile Birlikte 'Mandalorian & Grogu' Filminde Rol Alacak Ünlü Oyuncu Belli Oldu

Pedro Pascal'ı Djarin rolünde izleyeceğimiz yeni bir filmin geleceği duyurulmuştu. Filmi senaryosu belli olmasa da kadronun kimlerden oluşacağı bilgisi paylaşılmaya başlandı. Detaylar içerikte!

Disney'in dijital yayın platformunun en popüler dizilerinden biri olan hiç kuşkusuz Pedro Pascal'ın başrolünde olduğu 'The Mandalorian'dı. 2019'da yayınlanmaya başlayan dizi, Baby Yoda karakteriyle Star Wars hayranlarının beğenisini toplamıştı.

Pedro Pascal'ın rol aldığı dizi o kadar çok başarılı olmuştu ki dizinin ardından 'The Book of Boba Fett' ve 'Ahsoka' gibi yine çok ses getiren spinofflar da çekilmişti.

Ve bu başarının ardından yine Pascal'ı Djarin rolünde izleyeceğimiz yeni bir filmin geleceğini öğrenmiştik. Filmin senaryosu hakkında henüz net bir açıklama yapılmasa da oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı.

The Hollywood Reporter'ın aktardığına göre Yıldız Savaşları filmi olacak 'The Mandalorian & Grogu'da 74 yaşındaki Hollywood yıldızı Sigourney Weaver oynayacak.

Hepimiz Sigourney Weaver'ı 1979 yılında vizyona giren Yaratık serisindeki 4 filmde Ellen Ripley karakteriyle hatırlıyoruz. Zira bir yaratık filminin başrolünde bir kadının canavarla savaşması bu türdeki diğer filmlere örnek olmuştu. Tabii Avatar'daki Dr. Grace Augustine rolünü de unutmamak gerek.

Independent'ta yer alan habere göre yeni filmi 'The Mandalorian'ın yaratıcısı Jon Favreau çekecek ve film tahminen 2026 yılında gösterime girecek.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Brad Pitt ile Birlikte Truva'da Oynayan Ünlü Oyuncu, Filmde Rol Almaktan Neden Pişman Olduğunu İtiraf Etti!
Cannes Film Festivali'nde Yarışan İranlı Yönetmen Mohammad Rasoulof, Hapis ve Kırbaç Cezasına Çarptırıldı
'Firebrand' Filminde Kral 8. Henry'yi Canlandıran Jude Law, Görünüşüyle Bambaşka Birine Dönüştü!

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”