İzlerken Hüngür Hüngür Ağlatıp Uzun Süre Kendinize Gelemeyeceğiniz Dram Filmleri

'Filmlerde ağlanır mı yaa?' diyenleri bile ağlatacak kadar acıklı filmler için size şöyle alalım...

1. My Sister's Keeper - Kız Kardeşimin Hikayesi (2009)

Fitzgerald çifti bir gün acı gerçeği öğrenir. Sara ve Brian Fitzgerald'a verilen kederli haber kızları Kate’in lösemi olduğunun bilgisidir. Çocuklarının sadece bir kaç yıl ömrünün kaldığı gerçeği çifti allak bullak etmiştir. Bunun üzerine çift Kate’e donör olması için Anna adında bir bebek sahibi daha olmaya karar verirler. İlk yaptıkları şey Anna’nın göbek bağından alınan kanı kullanmak olur. Yıllar geçtikten sonra artık Anna’dan Kate’e kemik iliği nakli yapılması gerekmektedir. 11 yaşındaysa, Kate’in böbrek nakline de ihtiyacı vardır. Bu olanların üzerine Anna, ailesinin onu bu amaçla kullanmasından dolayı onlara dava açar. Bu karar tüm aileyi parçalamıştır, çünkü Kate’e böbrek nakli yapılmazsa ölecektir.

2. Marriage Story - Evlilik Hikayesi (2019)

Marriage Story, evli bir çiftin New York'tan Los Angeles'a kadar uzanan boşanma hikayesini konu ediyor. Bir yönetmen olan Charlie ve oyuncu olan eşi Nicole, evliliklerinde sona gelen bir çiftir. Boşanmaya karar veren çift, bu süreci kolayca sona erdirmeyi düşünse de işler pek de düşündükleri gibi gitmez. Çocuklarının velayeti işin içine girince, süreç beklediklerinden daha karmaşık bir hal alr. Çiftin bu sırada hayalarına farklı şehirlerde yön vermeye çalışması, işlerin iyice kızışmasına neden olur. Carlie projelerini sürdürmek için New York'ta kalmak isterken, Nicole ise kadrosuna katıldığı televizyon dizisi için Los Angeles'ta yaşamayı planlar. Uzun zaman boyunca içlerinde gömülü kalmış kızgınlıklar da bu giderek agresifleşen boşanma sürecinde ortaya çıkmaya başlar.

3. Lion (2016)

5 yaşındaki Hintli bir çocuk ağabeyinin geri dönmesini beklerken bir tren vagonunda uyuyakalır. O uyurken trenin yola çıkması sonucu küçük çocuk uyandığında kendini evinden kilometrelerce uzakta bulur. Artık kayıptır ve eve nasıl döneceğine dair bir fikri yoktur. Kendini Calcutta'da bulan küçük çocuk büyük mücadelelerden sonra Avustralyalı bir çift tarafından evlat edinilir ve sevgiyle büyür. Ancak ailesini bulma isteği giderek bir saplantıya dönüşür. Elinde hiçbir şey olmadan ilerlemeye çalışan genç adamın içindeki çaresizlik zamanla hayatını da etkilemeye başlar...

4. The Hate U Give - Sessiz Kalma (2018)

Aşırı yoksul bir bölgede büyüyen 16 yaşındaki Starr (Amandla Stenberg) artık banliyödeki özel bir hazırlık okuluna gitmektedir. Bir gün en yakın arkadaşı Khalil suçsuz yere bir polis cinayetine kurban gider. Toplumun her kesiminden baskı görmeye başlayan Starr, kendi sesine kulak vermeli ve doğru olduğunu düşündüğü şeyi savunmalıdır.

5. Hachi: A Dog's Tale - Hachi: Bir Köpeğin Hikayesi (2009)

Profesör Parker Wilson’ın, tren istasyonunda bulduğu Japon kökenli meşhur Akita inu cinsi köpeği evine almasıyla başlar. İlk önce eşinin sert tepkilerini gören profesörün köpekle aralarındaki bağ gün geçtikçe daha da sağlamlaşır. Kısa zamanda tüm aileye kendini sevdiren Hachi, Wilson ailesinin köpeği olur Profesörü işe giderken her gün tren istasyonuna kadar yolcu eder ve döneceği saatte her zaman yerinde olup onu bekleyen bir yol arkadaşı olur. Hachi, Japonya’da meydana gelen gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Sahibine olan sadakati ile Japonya’dan tüm dünyaya yayılmış bir köpek Hachi; öyle ki yıllar boyu sahibini beklediği tren istasyonuna, köpeğin heykeli dikilmiş.

6. Capharnaüm - Kefernahum (2018)

 Lübnanlı bir çocuk olan Zain'in hikayesini anlatıyor. Film, Zain'in sıradan bir küçük çocuktan, kendisini istismar eden ailesine baş kaldırıp kaçan, zekası ve pratikliği ile sokaklardaki yaşam savaşından galip çıkan ve kendisine yapılan haksızlığın karşısında dimdik duran, 12 yaşındaki genç bir delikanlıya dönüşümünü gözler önüne seriyor. Bu süreçte Zain hayat mücadelesi veriyor, Etiyopyalı mülteci Rahil ve onun bebeği Yonas'a göz kulak oluyor, şiddet suçundan hapse giriyor ve en sonunda mahkemede adalet arıyor.

7. My Name Is Khan - Benim Adım Khan (2010)

Asperger hastalığı taşıyan Hindistan asıllı Müslüman bir adam, ABD başkanı ile konuşmak ve derdini anlatmak için ciddi bir yolculuğa koyulacaktır. Bunun için tüm ülkeyi baştan başa geçmeyi göze almıştır.

8. İftarlık Gazoz (2016)

1970’ler Türkiye’sinin barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan Adem, zeki ve çalışkan bir öğrencidir. 5.sınıfı yeni bitiren Adem, yaz tatilini boş geçirmek istemez ve ailesine Gazozcu Cibar Kemal Usta ile çalışmak istediğini söyler. Ramazan ayının başıdır ve Adem camide imamın oruç ile anlattıklarını üzerine alınır, üstelik Berna da oruç tutacaktır. Küçük olduğu için oruç tutmasına izin vermeyen ailesinden gizli oruç tutmaya başlar fakat Ege’nin yaz sıcağında, bir yandan da gazoz satarken oruç tutmak hiç de kolay değildir. Hele de bozmanın kefareti 61 gün iken ve Berna’nın aslında direk orucu tuttuğunu öğrenmişken! Susuzluk ve açlık onu çok yormuştur, seraplar görmeye başlar. Adem’in yaşadığı bu zorluklar, onu bir maceranın içine sürükler. Bitmek bilmeyen bu uzun gün, Gazozcu Ustası Cibar Kemal ve Adem için nasıl tamamlanacaktır?

9. Radio Flyer (1992)

Mike ve Bobby, babaları ölünce anneleri Mary ile birlikte Kaliforniya’ya taşınır. Dul kadın burada kendisini ‘kral’ olarak adlandırmak isteyen sadist, sarhoş bir adamla evlenir. Mike ve Bobby yeni yaşamlarından pek de memnun değildir. Kral, anneleri etrafta olmadığı zaman Bobby’ye şiddet uygulamaya başlar. Zeki ve çalışkan bir kadın olan Mary bir canavarla evlendiğini fark edemez. Kardeşine yapılanlardan dolayı oldukça mutsuz olan Mike, oyuncak arabaları 'Radio Flyer'ı onları güvenli uçuracak bir uçağa dönüştürmeye karar verir. Bu sayede onlar zorba üvey babalarından sonsuza dek kurtulabileceklerdir.

10. Breakthrough - İnancın Mucizesi (2019)

Joyce Smith sevgi dolu bir kadındır. Eşi Brian ile mutlu bir evliliği olan Joyce’un hayatı evlat edinmelerinin ardından daha da güzel bir hal alır. Onlar, oğulları John ile artık gerçek bir aile olur. Ancak John’un okul çıkışı St. Louis’de bulunan Missouri gölüne yaptığı ziyaret ailenin hayatının kararmasına neden olur. Buz tutan göle giden John, arkadaşları ile birlikte gölün üzerinde kaymaya başlar. John, incelmiş bir buz kütlesinin üzerine geldiği sırada, buzun kırılması sonucu dondurucu soğuğun içerisine düşer. Gençler, göle düşen arkadaşlarını kurtarmaya çalışsa da ellerinden bir şey gelmez. Acı haberi alan Joyce eşi ile birlikte apar topar göle gider. Olay yerine gelen kurtarma ekibi, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu John’u buz kaplı gölün altından çıkarmayı başarır. Neredeyse ölmek üzere olan John için büyük bir yaşam savaşı başlar. Onun bu süreçteki en büyük duacısı ise, iyileşeceğine tüm kalbi ile inanan annesi Joyce’dur.

11. Still Alice - Unutma Beni (2014)

Alice Howland, Columbia Üniversitesi'nde ünlü bir dilbilim profesörüdür. Bir gün doktor muayenesinde kendisine Alzheimer'ın başlangıç evresinde olduğu teşhisi konur. Alice'in hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır. Geçirdiği hastalık, eşi ve üç çocuğuyla birlikte sürdüğü hayata yeni bir gözle bakmasını sağlayacaktır. İnsan ilişkilerini sorgularken öte yandan da en genç kızıyla olan ilişkisiyle de onu yeniden kazanmak için mücadele verir. Alice, uzmanlaştığı bölüm gereği hayatı boyunca yeni şeyler öğrenmektedir ve bu yüzden hastalığını başta kabullenmek istemez. Manhattan sokaklarında kayboluşuyla durumu kavramaya başlayan Alice, zamanla Alzheimer'la mücadele etmenin yollarını arayacaktır.

12. The Glass Castle - Camdan Kale (2017)

Jeanette Walls çok önemli bir sırrı saklayan başarılı bir gazetecidir. Ailesi hakkında gizli tuttuğu bir geçmişe sahip olan Walls, kardeşleriyle birlikte şiddet dolu bir ailede yetişir. Son derece karizmatik bir adam olan babası aynı zamanda alkoliktir ve alkol alınca ne yapacağı tahmin edilemez, tehlikeli birine dönüşür. Annesi ise dört çocuğunun sorumluluğunu üzerine almaya yanaşmayan özgür ruhlu biridir. Böylesine kopuk bir ailede yetişen çocuklar hayatta tek başlarına mücadele etmek zorunda kalacaklardır.

13. The Impossible - Kıyamet Günü (2012)

Maria ve Henry 3 çocuklarıyla birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a giderler. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen Christmas partisine gider ve bolca eğlenirler. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry korku içinde dona kaldıklarında, otelin duvarları üzerinden dev dalgalar da üzerilerine doğru hızla gelmektedir!

14. Room - Gizli Dünya (2015)

Gizli Dünya, 5 yaşındaki oğlu ile küçük bir odaya hapsedilen annenin dramını anlatıyor. Jack ve annesi dört duvarla çevrili kutu gibi bir odada yaşamaktadırlar. Mutfak, banyo, uyku ve televizyonun aynı metrekarede hayat bulduğu bu karanlık ve kasvetli oda, Jack'in tanıdığı tek dünyadır. Televizyon ise onun en iyi arkadaşıdır. Peki ne zamana kadar?

15. Ben Is Back - Eve Dönüş (2018)

Eve Dönüş, madde bağımlısı olan, sorunlu bir gencin hayatına odaklanıyor. 19 yaşındaki Ben Burns, madde bağımlısı olan bir gençtir. Bir süredir rehabilitasyonda tedavi gören Ben, Noel arifesinde, ailesinin banliyö evine geri döner. Ben’in bu beklenmedik dönüşü, ailenin sarsılmasına neden olur. Sevgi dolu bir anne olan Holly ise, oğlunun dönüşünü büyük bir mutlulukla karşılar. Ancak kısa bir süre sonra gerçekler su yüzüne çıkınca Holly, çok geçmeden oğlunun büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu öğrenir. Holly, hayatlarının sonsuza dek değişmesine neden olabilecek bu 24 saat boyunca, ailesinin çöküşüne engel olmak için elinden geleni yapmak zorundadır.

16. Unutursam Fısılda (2014)

Sağlık lisesinden yeni mezun olup, kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe adım atan Hanife ve aykırı kız kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde, muhafazakar bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife ne kadar çekingen ve içine kapanıksa, Hatice bir o kadar haylaz, laf dinlemez ve başına buyruktur. Edebiyata meraklı Hanife kimselere göstermeden bir şiir defteri tutarken, Hatice çevresindeki herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkundur. Bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir ve iki kız kardeşin hayatı o günden sonra tamamen değişir...

17. Wonder - Mucize (2017)

Auggie Pullman yaşıtı diğer çocuklardan biraz farklıdır. Çünkü yüzünde ciddi bir deformasyon vardır. Auggie diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışır. Çünkü esas güzellik derinin altında, içeride saklıdır...

18. Seven Pounds - Yedi Yaşam (2008)

Her şey yedi isimden oluşan bir listeyle başlıyor: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner ve Emily Posa. Tek ortak noktaları, her birinin bir dönüm noktasına ulaşmış ve umutsuz derecede ?maddi, manevi ya da tıbbi'yardıma muhtaç olmalarıdır. Hiçbiri, Ben'in kefaret planını uygulamak için her birini teker teker seçtiğinden haberdar değildir. Ama hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Rosa (Rosario Dawson), Ben'in olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir: Yakınlaştığı Ben'in dünyaya bakışını altüst eder.

19. Silver Linings Playbook - Umut Işığım (2012)

Eski bir tarih öğretmeni olan Pat Salitano, yaşamında değer verdiği her şeyi bir günde yitirmiş bir adamdır. yaşadığı ciddi bir travma sonrası patlar ve ardından mahkeme kararı ile 8 ay rehabilitasyon merkezinde tedavi görür. Çıktıktan sonra hayatını düzene koymak şartıyla ailesinin evine geri yerleşen Pat'in yegane amacı düzgün bir adam olup, işini geri almak ve karısı Vicky'yi bu sayede geri kazanmaktır. Fakat durum Pat için sandığından daha zor olacaktır. Bir yemekte, aile dostu Tiffany ile karşılaşan Pat, genç kadınla eski eşine ulaşmak amacıyla yakınlaşır. Bir 'iyilik' karşılığı Pat'e yardım teklif eden Tiffany, her ikisi içinde umut ışığı olacak yeni bir kapı açacaktır...

20. Fences - Çitler (2016)

Fences, 1950'lerde ailesini geçindirmeye çalışırken bir yandan da ırk ilişkileri ile mücadece etmeye çalışan Afro-Amerikan bir babanın hayatını anlatıyor.

21. O... Çocukları (2008)

O... Çocukları 1981 senesinin faşist askeri darbe döneminden bir kesiti beyaz perdeye aktarıyor. Türkiye, askeri rejimin boyunduruğu altında inim inim inlemektedir. Hayat kadınlarının çocuklarına bakıcılık yapan emanetçi annenin, evinin ekseninde inanılmaz olaylar gelişecektir. Çocuk psikolojisi, eğitim, töre, annelik duygusu, kadın erkek ilişkileri, toplumsal değer yargıları ve militarist baskı ortamının sorgulandığı, tartışmalara yol açacak bir film.

22. 7. Koğuştaki Mucize (2019)

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

23. Aynı Yıldızın Altında - The Fault in Our Stars (2014)

16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Augustus isimli bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir. İkili birlikte zaman geçirdikçe birbirlerine aşık olurlar. Akciğer tedavisi için hastaneye yatırılan Hazel'ın yanından bir an dahi ayrılmayan Augustus, sevgilisinin çok istediği bir hayali gerçekleştirmek için onunla birlikte yola çıkar. Planlarına göre Amsterdam'a gidecek ve Hazel'ın en sevdiği yazar olan Peter Van Houten'i bulmaya çalışacaklardır...

24. The Boy in the Striped Pyjamas - Çizgili Pijamalı Çocuk (2008)

2. Dünya Savaşı’nın kara günlerinde, arkadaş olmaya çalışan iki çocuğun hikayesi. 8 yaşındaki Bruno ailesiyle Berlin'den ayrılır ve Polonya'da yaşamaya başlar. Babasının işi için taşındıkları bu yerde bir de arkadaş edinir. Arkadaşı tellerin arkasında kalan bir Yahudidir. Bruno'nun yaşadığı yer, 1.5 milyon Yahudi'nin öldürüldüğü Auschwitz toplama ve yok etme kampının bitişiğindedir. Oğlunun tellerin ardında yaşananlarla ilgili gerçeği öğreneceğinden kaygılanan Bruno'nun annesiyse oğlunu bu ’’arkadaş’’lıktan korumaya çalışır.

25. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri - Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017)

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan aylar geçtikten sonra, Mildred Hayes cesur bir hamle yapar. Kentin saygıdeğer polis şefi William Willoughby'ye yöneltilen tartışmalı bir mesajla kentin ücra bir yolunda üç adet billboard kiralar. Şiddet eğilimli, çocuksu bir annenin çocuğu olan, şefin sağ kolu Dixon'ın adı olaya karıştığında, acılı anne ile güvenlik güçleri arasındaki savaş daha da şiddetlenecektir...

26. Drive My Car - Doraibu Mai Kâ (2021)

Doraibu mai kâ, kendisine tahsis edilen bir şoför ile hiç beklenmedik bir yolculuğa çıkan bir adamın hikayesini konu ediyor. Oyuncu ve yönetmen olan Yusuke Kafuku'nın, karısı Fukaku ile mutlu bir hayatı vardır. Ancak karısının kaybetmesiyle Yusuke'nin mutluluğu yarım kalır. Aradan geçen iki yılın ardından Yusuke, bir tiyatro festivalinde yönetmenlik görevini üstlenir ve bu yüzden Hiroşima'ya gider. Festivalde, Yusuke'ye 20 yaşında kadın bir şoför tahsis edilir. Genç adam, Misaki adındaki gizemli şoför ile birlikte kayıp, yalnızlık, yasla dolu olan, karşılıklık olarak sırların açıklandığı bir dizi yolculuğa çıkar.

27. The Tender Bar (2021)

The Tender Bar, babasını küçük yaşta kaybeden bir gencin hikayesini konu ediyor. Babasının aniden ortadan kaybolması, genç için büyük bir yıkım olur. Bu süreçte en büyük desteği amcası ve babasının arkadaşlarından görür. Yıllar geçip artık yazar olan genç adam, zamanını bir barda anılarına tutunmaya çalışarak geçirir.

28. Bir Ayrılık - Jodaeiye Nader az Simin (2011)

Bir Ayrılık'ta boşanmak üzere olan Nadir ve Simin, çocuklarının velayeti konusunda ikileme düşüp kadıdan yardım istemektedir. Bir çok festivalden büyük övgüler alarak ayrılan film, özellikle başrol oyuncularının başarılı performanslarına sırtına dayıyor. Simin, kocası Nader ve kızı Termeh’le birlikte İran’ı terk etmek istemektedir. Nader’in Alzheimer hastası babasını bırakmayı reddetmesi üzerine boşanma davası açan Simin, dava talebi reddedilince anne babasının evine gider. Termeh ise babasıyla kalmaya karar vermiştir. Nader kızına ve babasına bakması için hamile bir genç kadını tutar; ama bu durum daha fazla soruna yol açacaktır.

29. Bir Kadının Parçaları - Pieces of a Woman (2020)

Pieces Of A Woman, doğum sırasında çocuğunu kaybeden bir kadının hayatına odaklanıyor. Evde doğum yaparken bebeğini kaybeden kadın yaşadığı acı ile sarsılır. Bebeğinin yasını tutan kadın, bir yadan yaşadığı acı ile yüzleşmeye çalışırken bir yandan da kocası ve annesi ile ilgili yaşadığı sorunların üstesinden gelmeye çalışır.

30. Küçük Kadınlar - Little Women (2019)

Küçük Kadınlar, İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Meg, Jo, Beth ve Amy birbirinden tamamen farklı karaktere sahip dört kız kardeştir. Çocukluk dönmelerini geride bırakıp kadınlığa geçiş süreçlerinde kardeşler türlü dertlerle boğuşur. Babaları Amerikan İç Savaşı'na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu zorlu süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır. Her türlü zorluğu birlikte göğüsleyen kardeşler bu süreçte asıl mutluluğun sevgi olduğunu anlar.

31. CODA (2021)

17 yaşındaki Ruby, işitme engelli bir ailenin işiten tek üyesidir. Genç kız, ebeveynlerinin ve ağabeyinin balıkçılık işinin ayakta kalması için, okula gitmeden sabahları onlara yardımcı olur. Ruby’nin hayatı, okulda koroya katılmasıyla bambaşka bir hal alır. Şarkı söylemeye karşı büyük tutkusu olan Ruby’nin bu durumu koro şefinin de dikkatini çeker. Şef, Ruby’yi balık tutmanın ötesinde bir geleceği düşünmeye teşvik eder. Bunun üzerine Ruby, ailesine olan yükümlülüğü ile hayallerinin peşinden gitme arasında kalır.

32. The Lion King - Aslan Kral (1994)

Aslan Kral'da, vahşi Afrika’da henüz yeni doğan bir aslan doğaya egemen düzenin kökünden sarsılacağı bir döneme tanıklık etmek üzeredir. Doğanın kralı olan babasının tacının veliahtı olan Simba, kötülüklerle ve kötü hayvanlarla dolu ormanlarda günden güne daha fazla öğrenecek ve daha fazla büyüyecektir. Simba’nın sorumluluklarını üstlenme ve sorunları çözme becerisi, ormanın yeni kurallarını belirleyecektir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Her Sahnesi Bir Tokat Minvalinde! Yaşadığınız Dünyayı Sorgulatacak En İyi Distopik Filmler
Sadece Ruh Sağlığı Sağlam Olan Kişilerin Gözünü Bile Kırpmadan İzleyeceği Psikolojik Gerilim Filmleri
Better Call Saul Sevenlerin Müptelası Olacağı İzleyeni Ekrana Kilitleyen Diziler
Onlarla Başınız Derde Girmesin! Göbek Adı Tehlike Olan Kadınların Ortalığı Yıkıp Geçtiği Filmler
Netflix'in Beyin Orgazmı Yaşamak İsteyenleri Tatmin Edecek En İyi Bilim Kurgu ve Fantastik Dizileri

Popüler İçerikler

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
YORUMLAR
14.07.2020

marriage story kadar gereksiz, sıkıcı, ne anlattığını anlayamadığım bir film daha izlemedim. nesi bu kadar övüldü diyr açtım ama zaman durdu sanki geçmek bilmedi. gerçekten nedir bu kadar önemli olan bu filmde allasen..

13.07.2020

Hachi hariç bu filmlere ağlanır mı? Yani acı eşiğinin çok düşük olması lazım. Ama Hachi cidden her izlediğimde hüngür hüngür ağladığım tek film. Müziğin duyman bile yetiyor. Köpeği olan bilir bu duyguyu.

13.07.2020

Çizgili Pijamalı Çocuk filmini izlemediniz galiba..

13.07.2020

marriage story e gercekten pecete hazırlayın mi dediniz

TÜM YORUMLARI OKU (24)