Peçe-Maske Tartışması: Maske Yerine Peçe Takan Kadını Uçaktan İndirmeye Çalıştılar

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde, bir havayolunun çalışanları kadın yolcunun maske yerine peçe takmasını kabul etmeyerek uçakta indirmeye çalıştı.

Paylaştığı videoda görevliler ile arasında geçen diyaloğu gösteren Ebru isimli kadın, Peçem sebebi ile uçaktan indirmeye çalışıyorlar. Sağlık bakanının bez maske talimatını dinlemiyorlar. Polis gelecekmiş." dedi.

İşte o anlar:

Kaynak: @ebru7747

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
31.01.2021

Sözlerinden mağduriyet yaratamaya çalıştığı açık burada konu kılık kıyafet değil. Peçe geçişgendir maskenin yerini tutmaz, genelgede tıbbi cerrahi ve dezenfektan kullanımını sağlayacak önlemler diyorsa maske takacaksın. Bulunduğun ortamın kurallarına uymak insanların yaşam hakkına saygı göstermek zorundasın. :D Sen peçe tak öbürü fular diğeri başka bir şeyle kapatsın bilimsel kuralları yok sayıp herkes kafasına göre takılsın. Sosyal medyada islamofobik saldırı diye algı başlamış bile sanırsın tek kendileri müslüman, bi bitmedi kompleksleriniz.

31.01.2021

Oldu olacak gezelim arada bi peçeteyi ağzımıza tutarız korunmuş oluruz. Görevliler insan gibi uyarıyor üstüne maske veriyor yine de tartışmaya devam ediyor cahil.

31.01.2021

maske diyorlarsa maske ne peçesi arkadaş peçe ne ki korusun virüsten salak mıdır nedir

TÜM YORUMLARI OKU (32)