PDFK, Yunus Akgün'e 117 Bin TL Para Cezası Verdi: Yunus Akgün Derbide Oynayabilecek!

PFDK, Galatasaraylı Yunus Akgün'e verilen cezayı açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Yunus Akgün'e sadece 117 bin TL para cezası verilirken, Beşiktaş cephesinden tepki gecikmedi.

Galatasaray'ın 24 yaşındaki futbolcusu Yunus Akgün, Antalyaspor karşısında alınan galibiyetin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve paylaşımda taraftarların Beşiktaş'a yönelik hakaret içerikli tezahüratının yer alması nedeniyle PFDK'ye sevk edilmişti.

Yunus Akgün, Elfsborg maçı sonrası paylaşımı sosyal medya ekibinin yaptığını söylemişti👇

Küfürlü Tezahürat İçeren Paylaşımı Nedeniyle PFDK'ye Sevk Edilen Yunus Akgün'den Açıklama Geldi!

Bu gelişmeler üzerine TFF, PFDK'nin Yunus Akgün hakkında aldığı kararı açıkladı. TFF tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı👇

'Aynı müsabakada, GALATASARAY A.Ş. sporcusu YUNUS AKGÜN, her ne kadar FDT’nin 41. Maddesi nedeniyle sevk edilmiş ise de, bahse konu sosyal medya paylaşımının sevk maddesi kapsamında değerlendirilemeyecek sınırlı bir bölüm içerdiği ve paylaşım içeriğinin sevk maddesinin unsurlarını taşımadığı ancak eylemin bu haliyle de sportmenliğe aykırı hareket niteliğinde olduğu anlaşıldığından FDT’nin 36/2. ve 35/4. maddesi uyarınca 117.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.'

Yunus Akgün'e sadece 117 bin TL para cezası verilirken, Beşiktaş resmi Twitter (X) hesabından tepki paylaşımı gecikmedi👇

twitter.com

Beşiktaş'ın tepki içerikli bu paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bunlara da göz atın:

Fenerbahçe - Manchester United Maçı Öncesi Sular Durulmuyor: Taraftarlar Bu Defa Kadıköy'de Birbirine Girdi!
Galatasaray'da Yunus Akgün Instagram Paylaşımı Sebebiyle PFDK'ya Sevk Edildi
Fenerbahçe'den Alkış Toplayan Paylaşım: ''Şehit Olan Vatandaşlarımız Anısına Maça Siyah Bantla Çıkacağız''

Popüler İçerikler

Yenidoğan Çetesi Skandalında Hayatını Kaybeden Bebeklerin Ölüm Nedenleri Belli Oldu
Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler, Vural Çelik'e Vedasıyla Linçlenen Gülse Birsel'e Destek Çıktı!
Adalet Bakanı Tunç ve AK Parti'den Yenidoğan Çetesi İçin Açıklama: "Devlet Bebeklerin Ölmesine İzin Vermez"
YORUMLAR
24.10.2024

Beşiktaş yine dramaya başlamış. Yunus'un sevki bile skandal. küfür mü etmiş. Paylaştığı beste bile küfürlü değil ki sözlerini bile kesmiş. Josef de souza ve Rosier İnstagram cablı yayınında galatasaray'a küfür edip sevk dahi edilmezken iyiydi değil mi kırgın çiçekler sizi.

24.10.2024

saçma sapan sebepten yunusu pfdk' ye sevkettirip istedikleri cezayı aldıramayınca ağlıyorlar. Hemde iki kulüp birden. Taraftar yumruklayan bile sadece 1 maç ceza aldı. Mert hakan ve diğer olaylardan bahsetmiyorum bile.

24.10.2024

Volkan basket maçında parkeye indi taraftarla birlikte galatasaray'a küfürlü tezavhürat yaptı kimse de ceza meza vermedi. Sevk dahi etmedi.

24.10.2024

hocası burada maç yönetemezsin diye hakemi tehdit eder para cezası alır, oyuncusu küfürlü paylaşım yapar para cezası alır. nasıl bir gücü var bunların ben anlamadım bu işi. sokakta bir insanı tehdit edersen hapis cezası ile yargılanıyorsun. futbol maçında olunca farkı ne?

24.10.2024

Maç bittikten millet gittikten sonra sahaya girip stad müdürünü yavşakça korkakça dövenlere, hakeme seni bu staddan çıkarmazlar diyen yavşak futbolcuya, bir gün bizden biri federasyondan birini tokatlarsa şaşırmam diyen başkana bir sözün var mı acaba?? Sahada yenemeyen bunu kaldıramayan sizsiniz..

TÜM YORUMLARI OKU (12)