Onedio Logo

PDFK'ya Sevk Edilen Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay’ın Cezası Açıklandı

Kapak Görseli

Fenerbahçe maçının son bölümündeki kavganın öne çıkan isimlerinden Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay, PFDK'ya sevk edilmişti. Kurul, iki futbolcunun da cezasını açıkladı.

Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay'a bir maç men cezası

Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay'a bir maç men cezası Görseli

Galatasaray’ın Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fenerbahçe’ye konuk olduğu maçın son anlarında iki takım oyuncuları ve teknik heyetleri arasında arbede yaşanmış, Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay ile Fenerbahçe’den yardımcı antrenör Salvatore Foti ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görmüştü. 

Kurul geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda Fenerbahçe’nin cezalarını açıklamış, Galatasaray’ın haftayı BAY geçmesi nedeniyle sarı-kırmızılıların cezalarının açıklanmasını daha sonraya bırakmıştı.

 PFDK, bugün yaptığı toplantı sonrasında da Galatasaray’ın cezalarını açıkladı. Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay, 1’er maçtan men cezası aldı.

Cezalar Türkiye Kupası'nda çekilecek

Cezalar Türkiye Kupası'nda çekilecek Görseli

İki futbolcu da cezasını Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında çekecek. Sarı-kırmızılılar, yarı finalde Konyaspor ile eşleşmişti. Maç, 22 Nisan günü oynanacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir 👀

Fenerbahçe'nin Yıllık Maaş Gideri Sosyal Medyada Gündem Oldu
Galatasaraylı Morata'nın Eşi Campello'dan Ayrılık İtirafı
Yapıyorlar Bu Sporu! Geçtiğimiz Hafta Spor Dünyasına Dair Atılmış En Komik Tweetler

Popüler İçerikler

Sedat Peker Hakkında Bomba İddia: “Devlet Bahçeli ile İki Kere Telefonda Görüştü, Sedat Peker ile MHP Barıştı”
Sedat Peker Hakkında Bomba İddia: “Devlet Bahçeli ile İki Kere Telefonda Görüştü, Sedat Peker ile MHP Barıştı”
CHP’nin Boykot Ettiği Markalardan Espressolab, Boykot Çağrısı Yaptığını İddia Ettiği Kişilere Dava Açıyor
CHP’nin Boykot Ettiği Markalardan Espressolab, Boykot Çağrısı Yaptığını İddia Ettiği Kişilere Dava Açıyor
Fesih Kararı Sonrası İlk Sokak Röportajı: "'Türkler ve Kürtler Kardeştir' Demekle Kardeşlik Sağlanmıyor"
Fesih Kararı Sonrası İlk Sokak Röportajı: "'Türkler ve Kürtler Kardeştir' Demekle Kardeşlik Sağlanmıyor"
YORUMLAR
08.04.2025

rakip takımın hocasına fiziksel saldırı 3 maç. bundan sonra herkes saldırabilir cezası belli 3 maç. Fatih Terim yere top attı diye 9 maç ceza almıştı.

08.04.2025

İdam bekliyorduk ya neyse ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ