Pazarcıyı Azarlayan Belediye Başkanına Pazar Esnafından Videolu Yanıt Geldi

AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır geçtiğimiz gün sahaya inmiş duraklarından biri de semt pazarı olmuştu. Bahadır, pazarcı esnafı 20 liraya aldığı domatesi 50 liraya sattığı için azarlamış, bir kesimden destek bir kesimden de tepki görmüştü. O pazarcı çektiği videoyla Bahadır'a pazar esnafları adına yanıt verdi.

Esnaf da bugün Bahadır'a videolu bir yanıt gönderdi.

Peki neler olmuştu?

20 liraya alınan domatesin 50 liraya satılmasını eleştirmiş, pazarcı ise bu durumu maliyetlere ve ürünün fire vermesine bağlamıştı.

Bahçelievler Belediye Başkanının semt pazarında sebze satan esnafa karşı tutumları eleştirilmişti.

İlginizi çekebilir;

Merkez Bankası’nın 2025 Sonu Enflasyon Tahmini Belli Oldu
Yine Ayrı Düştüler! Naci Görür’den Şener Üşümezsoy’a Cevap Niteliğinde Deprem Açıklaması
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
YORUMLAR
14.08.2025

Dünyada en yüksek vergilerle bu kadar kalitesiz yaşatılan kaç tane toplum var. Tarım kredi kooperatifi marketlerinde domates 46 lira. Devlet pahalıya satarken pazarda artistliğin lüzumu yok. Neden Avrupa'da en pahalı eti biz yiyoruz yada yiyemiyoruz, neden büyük marketlerde aynı ürünler arasında çok büyük fiyat farklılıkları var halbuki bu marketler diğer marketlere göre ürünü daha ucuza alıyor, gidip Migros gibi marketlerde aynı tepkiyi gösterebiliyor mu? yediğimiz her şey günden güne daha kötü sağlıksız kalitesiz içeriği değiştirilip gramaj olarak daha küçük hale geliyor. Türkiye'de üretilip nakliyeyle Almanya'ya gönderilen çamaşır makinesi orada 10 bin lira daha ucuz. Fahiş fiyatlar alıp en küçük felakette hizmet sağlayamayan GSM operatörleri ne olacak. Ekonomiyi bitirmiş küçük bir zümreyi ihya etmişler asgari ücret insanlık suçu seviyesinde gitmiş pazarcıya efeleniyor. Yiyorsa gitsin fırsatçılık yapan büyük patronlara artislik yapsın, ekonomiyi batıranlara efelensin.

14.08.2025

Domuz eti yerden,eti de ucuz yersiniz. Ben o pazarcının 20 tl ye domates aldığını inanmıyorum. Cumartesi günü pazardan 10 tl ye ben aldım domates,4 kilo 40 tl.

14.08.2025

pazarcı hiç mahsuma yatmasın !! başkan haklı.. üretici o ürünü ortaya çıkarmak için kıçını yırtıyor. komisyoncular ve pazarcılar da akbaba gibi onun emeği üeistünde fahiş kar yapıyor. hangi adalete sığar. üreticiden 10 TL'ye alınan ürünün 5 katına çıkması ? olan millete oluyor. show mov. başkan doğru söylüyor. Fenomenlik yapmayın.

14.08.2025

Eleştiri hitap şekli yanlış. Bence de kesinlikle haklı

Bunları mikrofon, kamera başında değil sandık başında söyleyin!

TÜM YORUMLARI OKU (95)