Pazar Akşamı 3 Televizyondan Birinde Survivor İzlendi

İlk gecesiyle 7 Şubat Pazar akşamı TV8'de ekrana gelen Survivor 2016, Total'de 13,15 reyting ve 29,36 share ile birinci oldu. Neredeyse açık olan 3 televizyondan birinde Survivor izlendi...

İlk bölümüyle dün akşam TV8'de ekrana gelen ve internette de çok konuşulan Survivor 2016, en yakın rakibine büyük fark atarak, Total'de 13,15 reyting ve 29,36 share ile reytinglerde ilk sıraya yerleşti.

Survivor'ın İlk Bölümünü İzlerken Aklımdan Geçen Düşünceler

AB'de de durum değişmezken, program 12,47 reyting ve 29,26 share ile ilk sırada yer aldı.

Acun Ilıcalı: '10 yılın başlangıç izlenme rekorunu kırdı'

Acun Ilıcalı, dün akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan Survivor 2016'nın 10 yılın başlangıç izlenme rekoru kırdığını söyledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Acun Ilıcalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Survivor ilk bölümüyle 10 yılın başlangıç izlenme rekorunu kırdı. Seyircilerimize sonsuz teşekkürler' dedi.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR

çalışmayan yada yorucu olmayan bir iş yapan biriyseniz acunun programlarını beğenmeyebilirsiniz ancak şöyle bir gerçek var tüm gün çalışmış birisi o yorgun ve stresli günün sonunda ne belgesel ne siyaset programı ne de kimin eli kimin cebinde belli olmayan karma karışık dizileri izlemek istemez.çalışanlar için akşam dinlenirken ailece eğlenebilecek en makul yapımlar da bunlardır ki acun da bunu bilmekte ve başarılı olmakta.

ulan zaten sabahtan akşama kadar evlilik programı izliyorlar, akşamda nat geo wild izleyecek halleri yok ya bu milletin potansiyeli belli heriflerde ona göre veriyor şarbeti.

Pasif Kullanıcı
08.02.2016

Bir millet ancak bu kadar aptal olabilir...

08.02.2016

ve aptal kalmakta ısrar edebilir

TÜM YORUMLARI OKU (14)