Paylaştığı Seksi Fotoğraflarla Milyoner Oldu! İşte Eskiden Evsiz Olan Ava Grace'in O Pozları...

Eskiden evsiz olan Ava Grace, OnlyFans hesabından paylaştığı fotoğraflarla zengin oldu. Ava Grace adındaki fenomenin arkadaşları kendisinin eskiden evsiz olduğunu ve arkadaşlarının kanepelerinde uyuduğunu belirttiler. Grace ise OnlyFans hesabı açarak kişiye özel videolar çekmeye başladı. Seksi fotoğraf ve videoları sayesinde milyoner oldu. İşte detaylar...

Seksi Fotoğraflar Paylaşarak Milyoner Oldu

Evsiz bekar anne Ava Grace, OnlyFans'ta seksi fotoğraflar paylaşıp milyoner oldu. Bekar anne, OnlyFans'ta çıplak fotoğraflarını paylaştıktan sonra nasıl 1 milyon sterlin kazandığını anlattı.

Seksi Fotoğrafların Ardından 250.000 Sterlinlik Yeni Ev

Beş yaşında bir kızı olduğunu söyleyen Grace, daha önce düşük bütçeli işlerde çalıştığını söyledi.

Fotoğraf paylaşmaya başladıktan bir yıl sonra, 250.000 sterlinlik yeni  bir eve sahip oldu ve site sayesinde 15.000 sterlinlik bir tatil fırsatı yakaladı.

Çevrimiçi Seks Hayatımı Tamamen Değiştirdi

Yeni yaşam tarzı hakkında konuşan Ava, The Sun'a şunları söyledi:

'Çevrimiçi seks hayatımı tamamen değiştirdi. Benim için her şey tersine döndü. 16 yaşında evsizdim. Zor zamanlar geçirdim. Hep mücadele ettim. Hiçbir zaman ailem olmadı. Babam hayatımda hiç olmadı ve bir erkek ya da kız kardeşim de yok. Annem ben gençken başka bir ülkeye çalışmaya gitti.'

Nottinghamlı güzel, koronavirüs pandemisinde insanlar evlerine kapandığında, 28. doğum gününe girdiğini ve OnyFans'ı kullanmaya başladığını söyledi.

Ava, partneri olmayan birçok bekar insanın özgür bırakılması gerektiğine dikkat çekti ve karantinanın kendisi için harika bir fırsat olduğunu ekledi.

Bahisçilerin özel bir video için genellikle dakikada100 dolar (73 £) harcayabildiğini söyledi.

Sarışın, sitede başka kadınların ne kadar kazandığını gördükten sonra bir OnlyFans hesabı açmaya karar verdiğini anlattı.

“18 saat çalışarak bu başarıyı elde ettim. İnsanlar, 'Oh evet, OnlyFans, sadece soyun ve bir sürü para kazan' diyor. Eh, bu kadar basit değil. Bu iş için çok çalışmanız gerekiyor. Bir video gönderip insanların onu satın almasını bekleyemezsiniz, hayranlarınızla etkileşime geçmelisiniz.'

Ava, şu anda siteye 'hayatını adadığını' ve Amerikan pazarını yakalamak için sabah 5'te kalktığını söylüyor.

Ayrıca saat 19.00'dan sonra da çalıştığını çünkü İngiltere'de insanların işi bitince o günlerini tamamen vieo çekmeye ayırdıklarını vurguladı.

Gerçek adını kullanmayan Ava, şimdi gayrimenkul yatırımı ve bir renovasyon firması ile geleceğini planlıyor.

Playboy'un ön kapağında yer alan habere göre Ava, büyük bir mülk 'imparatoru'  olmak istiyor.

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Açıklama Geldi! Hz. Meryem Olduğunu İddia Eden Kadının Görüntüleri Gündem Oldu!
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!