Paylaştığı Bir Video Nedeniyle Hakkında Hapis Cezası İstenen Kerimcan Durmaz Tehdit Edildiğini Söyleyerek İsyan Etti!

Üstüne çok gidilmiyor mu?

Her söylediği, her yaptığı olay olan Kerimcan Durmaz geçtiğimiz günlerde yayınladığı story nedeniyle birçok insan tarafından tepki görmüştü.

Hikayesinde, sokakta keyfi bir şekilde gezen insanlara isyan edip "Çıkın dışarı, çıkın dışarı geberin hepiniz, hepiniz geberin! Fazlalığınız gebersin, biz devam edelim, gençler olarak…Defolun, geberin çıkın dışarı!” demişti.

Bu sözlerinden dolayı da "Yaşlı nüfusa karşı genç nüfusu kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmuştu.

Suç duyurusunda bulunan avukat Serdar Öktem, ünlü fenomenin Instagram paylaşımı nedeniyle bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etmişti.

Tüm bu gelişmelerin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Durmaz, söylediklerinin cımbızla alınıp ana haber bültenlerinde hedef gösterildiğini ve tehdit mesajları aldığını söyledi.

Dışarı çıkılmaması konusunda hassas olduğunu, markete gittiği sırada tedbirsiz bir şekilde gezen insanlar gördüğünü ve o videoda insanları kin ve nefrete sürükleyecek herhangi bir cümle kurmadığını belirten Kerimcan Durmaz, 'İnsanlar ölüyor, dünya pendemiyle savaşıyor. Beni bu kadar önemsemeyin' diyerek açıklamasına devam etti.

"En kötü ne olabilir? Beni öldürürler. O da önemli değil. İstediğiniz her şeyi, elde etmek istediğiniz her şeyi bana yaşattınız" diyerek hakkında yazılanlara tepki gösterdi.

Başına bir şey gelmesi halinde sorumluların ana haber bültenleri ve sabah programlarında hakkında yorum yapan kişilerin olduğunu belirtti.

Avukatı aracılığıyla da bir yazılı açıklama yayınladı.

Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Sizce de Kerimcan Durmaz yanlış mı anlaşıldı?

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
11.04.2020

Kendisinden pek haz etmiyorum. Hiçbir videosunu da izlemiyorum sadece yaptıklarıyla gündeme geldiğinde birkaç videosuna rastlayıp izlemek durumunda kalıyorum. Fakat kendisini sevmediğiniz için bu kadar üstüne gitmek insanlığa sığmaz. Yani videonun öncesinde kızıyor yaşlılara neden çıktınız diye en son gebermek mi istiyorsunuz diye sinirlenip söyleniyor. Bende söyleniyorum hatta herkes söyleniyor eminim çünkü laf dinlenmiyor her gün haberlerde görüyoruz polisler kaç saat yaşlıları eve götürmek için banklardan camilerden topluyor. Haliyle kızıyoruz tamam yaptığını onaylamıyorum ama sadece geberin kısmını yayınlayıp öncesinde söylediklerini görmezden gelip psikolojik şiddet uygulanamaz. Sırf yaşam tarzı sizin gibi olmadığı için bahanelerle üstüne gitmekten vazgeçmelisiniz.

11.04.2020

günahım kadar sevmem kendisini ama bu sefer cidden çok gereksiz tepki yedi "bu insanlar hala neden dışarı çıkıyor" diyerek başlamıştı çünkü cümlesine trump towersın oradan şişliye doğru giderken hala yolların dolu olduğunu görüp en sonunda "çıkın çıkın da ölün" gibi şeyler söyledi aslında kendi çapında laf attı ama bizim haber bülteni kese kese adamı yine linç ettirdiler :d

11.04.2020

Biz de izledik o videoyu neyi kasteddiğini anladıkmi ve sinirlenmedik hiç. Haklıydı da bence. IQ problemi mi yaşıyorsunuz nedir? Kendi hayatınıza bakın hadi anam hadi hadddi

TÜM YORUMLARI OKU (58)