Paylaşamadıkları Koltuk Yüzünden Metrobüste Kavga Eden Kadınlar

İstanbul'da toplu taşımaları kullanmak oldukça güçken bir de boş koltuk bulmak neredeyse imkansız hale geliyor. Boş koltuk bulunduğunda ise kavga dahi edilebiliyor. Buradaki kadınlar da buldukları boş koltuk için birbirlerine girmişler.

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
29.07.2018

başlık çok yanlış olmuş oturan kadının ne suçu var da kavga eden kadın oluyor tamamen ayaktakinin çirkefliği. kolundan tutup kaldırmak tanımadığın bir insanı kucağına oturarak taciz etmek ne demek

29.07.2018

Aynen! Ortada kavga fln yok oturan kadın gayet sakin,normal.Kavga çıkartmaya çalışan,sataşan,çirkeflik eden ayakta ki kadın.

Pasif Kullanıcı
29.07.2018

kalkarmısın diye biri benim kolumdan tutacak onu anasının çıktığı yere geri sokarım kevaşeye bak ya çirkef pislik dayak aramış oturan efendiliğinden bişey yapmamış. bana böylesi denk geldi avcılarda adama yumruk atıyordum zor tuttular. hala içimde o atamadığım yumruk.

29.07.2018

Kalkarsan otururlar ablacım sen tapuladım mı sandın? Ya yer kapmadan önce ücretini ödeyeceksin ya da ayağa kalktıktan sonra başkası oturunca kalk malk demeyeceksin.Millet seni mi gözlüyo amk gitti de döner mi diye.Ayrıca kızın kucağına oturmak ne! Kim oluyorsun da insana böyle muammele ediyorsun.HADSİZ!!!

TÜM YORUMLARI OKU (32)