Payitaht Abdülhamid Dizisinde Tepki Çeken İfadeler: 'Osmanlı'yı Kendi Evlatları, Bizim İçin Yıkacak'

TRT'de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde yer alan ifadeler tepki çekti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emanuel Karasu isimli Osmanlı düşmanı karakter, 'Osmanlı'yı kendi evlatları bizim için yıkacak, merak etme. Onlar peygamberlerin izini takipten vazgeçsin, kitaplarını kapatsın, tarihlerinden utansın, Batı'nın kuyruğuna takılsın, imamlarının ipleri papazların ve hahamların ellerine geçsin de gör bak ben onlara neler yaptırıyorum' diyor.

Popüler İçerikler

2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
10.12.2017

Sanırım İstanbul'un anahtarını İngilizlerin eline bizzat teslim eden Osmanlılardan bahsetmiş...

Sorsan hepsi osmanlı sevdalısı ama osmanlı padişahlarının batılı güçlerle anlaşma yapıp Atatürk'e karşı savaştığını bilmez. https://tr.0wikipedia.org/wiki/Kuv%C3%A2-yi_%C4%B0nzib%C3%A2tiye

10.12.2017

Ben bir Atatürkçüyüm ama Osmanlı İmparatorluğu'nu da en az Atatürk kadar çok severim.Osmanlı'nın yıkılmasında üst üste gelen şeyler var.Mesela Avrupa'nın büyük devletleri sürekli birbirleriyle savaş içerisindeyken bir anda kendileri adına mantıklı olan şeyi yapıp Osmanlı'ya karşı koalisyon oluşturmuştur zaten bundan sonra da Osmanlı sürekli gerileme dönemine girmiştir,yine Avrupa sürekli gelişirken Osmanlı'nın neredeyse her konuda geride kalması da bu koalisyon ile üst üste gelmiş ve engellenemez yıkılma başlamıştır.Ayrıca Batı hayranlığı bu süreci hızlandırmıştır yani devleti direk yıkan şey ülkenin Batı'ya yaklaşması değil ancak hızlandırmıştır bu durum.Burada çıkıp da peygamber,kitap falan demenin bir anlamı yok bu büyük devlet 1500 sonlarında kaybetmeye başlamıştır ama o zaman peygamber,kitap yolundan ayrılmıyordu yani bunun bir etkisi falan yok saçmalamayın sizin dediğiniz mantık ile bizim 1800 başlarına kadar sürekli kazanmamız lazımdı.

10.12.2017

Osmanlı da bizim Mustafa Kemal Atatürk te ağzına sağlık paşam...

10.12.2017

Yalnız repliklere bakar mısınız, tam çomar ağzı ya!.. :D

TÜM YORUMLARI OKU (53)