Paw Guards Yine Gündemde: Burak Arslan Gözaltına Alındı

“Başıboş köpekleri toplayın” diyen vatandaşları tehdit eden hayvan hakları derneği Paw Guards yöneticisi Burak Arslan ‘halkı paniğe sevk etmek ve korku yaratmak’ suçlamasıyla gözaltına alındı.

Burak Arslan, sosyal medyada sokak köpeklerine karşı çıkan vatandaşları ‘öldürmekle’ tehdit etmişti.

Burak Arslan’ın, sosyal medyada yayınlanan bir videoda, “Bizi katliama zorlamayın. En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım. İbretimiz var zaten. Birisi yanarak öldü. Birileri bir şeyler yapıyor.” dediği ortaya çıkmıştı.

Bu sözleri sosyal medyada tartışılan Burak Arsan, “Halkı paniğe sevk etmek ve korku yaratmak” suçundan gözaltına alındı.

Burak Arslan’ın gözaltına alınma görüntüleri 👇

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
22.06.2023

Merkezde de süt dökmüş kediye dönüyorlar.

Ya neler yazmışsınız inanamıyorum kedi köpek kuş vs. Önemli değil canlara işkence edip feci şekilde öldürüyorlar günlerdir olanlardan haberiniz var mı sizin Allah’ın verdiği cana nasıl kastedenleri desteklersiniz ya bu hangi vicdana sığar. Adam muhtemelen artık isyan noktasında bunu söyledi İttaparlık ne nahoş bir kelime ya Allah kalplerinize vicdan versin

Pasif Kullanıcı
22.06.2023

Şimdi size de saldırırlar. Ben ölüme degil öfkeyle söylenmiş sözlere hak verdim ve katiller gezerken içeri alınmasina kızdım. Şikayet edin diyorlar. Size de öfke kusurlar şimdi yaşam düsmanları

22.06.2023

Keşke hayvanlara işkence yapanları da bu kadar hızlı göz altına alsalar.

TÜM YORUMLARI OKU (42)