Pavyonda Rol Almıştı! Yalan Dünya'nın Zerrin'i, Annesiyle İlgili Komik Bir Olayı Anlattı

Yalan Dünya'nın Zerrin'i Derya Karadaş, Beyaz Show'da kendisine yöneltilen bir soruya çok komik bir cevap vermiş. Gelin TikTok'ta beyaz.showtr adlı hesabın paylaştığı o anları hep birlikte izleyelim.

Gülse Birsel'in yazdığı 'Yalan Dünya' dizisi Türk televizyon tarihinin en komik yapımlarından biridir. Durum komedisi türündeki dizi, iki zıt hayat görüşüne sahip iki ailenin Cihangir'de yan yana yaşarken başına gelenleri anlatmış ve her sahnesiyle izleyenleri gülmekten kırıp geçirmişti.

4 sezon süren dizide en çok konuşulan karakterler Olgun Şimşek'in canlandırdığı Selahattin/Ahmet, Bartu Küçükçağlayan'ın oynadığı Orçun, İrem Sak'ın canlandırdığı Tülay ve Gonca Vuslateri'nin oynadığı Eylem/Vasfiye Teyze'dir. Tabii dizi öyle ikonik karakterlerden oluşuyor ki bu liste sabaha kadar uzar gider.

Ama onlardan biri var ki komik ve eğlenceli halleriyle, giyimiyle kuşamıyla televizyonların başında oturan herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Evet, Derya Karadaş'ın hayat verdiği Zerrin İffet karakterinden bahsediyoruz.

'Yalan Dünya' dizisinde Kocabaş ailesinin komşusu olan Zerrin, pavyonda çalışan, sıra dışı ve bir o kadar da komik bir karakterdir. Aynı zamanda dizide en sevilen karakterler arasındadır. Peki Derya Karadaş'ın ailesi diziyi izlerken karakteri hakkında ne düşünmüş?

'Yalan Dünya'nın yayınlandığı dönem Beyaz Show'a katılan Derya Karadaş'a programın sunucusu Beyazıt Öztürk, diziyi ailesinin izleyip izlemediğini soruyor.

Ve annesinin Zerrin karakteri hakkındaki o trajikomik sözlerini hep birlikte öğreniyoruz. Gelin TikTok'ta beyaz.showtr adlı hesabın paylaştığı o videoyu hep birlikte izleyelim.

Sizin Yalan Dünya'daki en favori karakteriniz hangisiydi? Gerçek hayatta etrafınızda onlara benzeyen insanlar var mı? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Ne Çekmişsin Be! Muhteşem Yüzyıl'da Hatice Sultan'ı Canlandıran Selma Ergeç Çektiği İşkenceyi Anlattı
Biz Ağlarken Onlar Eğleniyormuş! Muhteşem Yüzyıl Kamera Arkası Editi İzleyenleri Kırdı Geçti
Şafak Sezer'le Ersin Korkut'un Yeni Filmi 'Kutsal Damacana 5 - Zombi'yi Tiye Aldılar

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!