Patronunun Başörtüsüne Karışmasıyla İşe Her Gün Farklı Bir Kostümle Giden Azimli Kadın!

Patronunun iş kıyafetlerine karışmasının ardından, her gün işe Cosplay kostümleri ile giden June Rivas, şu sıralar sosyal medyada oldukça fenomen. Gelin bakalım neler olmuş?

İşte karşınızda June Rivas!

Fotoğrafta gördüğünüz gibi işe geldiği için patronu tarafından giyim tarzı 'profesyonel' görünmedi ve uyarı aldı.

Sen misin bunu yapan?!

İş sözleşmesinde herhangi bir şekilde kıyafet yönetmeliğinin olmadığını patronuna anlatan June Rivas, sadece 'Temiz ve ütülü kıyafetler giyilmeli.' ibaresinin bulunduğunu da belirtti. Yine patronunu ikna edemeyince, Çalışma Bakanlığı'na şikayette bulundu.

Patron pisliğin teki çıktı Rıza Baba!

Bunun üzerine kadının patronu yönetmeliği değiştirerek, başörtüsünü, şapkayı ve bandanayı yasakladı.

Ve intikam soğuk yenen yemektir!

İş iyice inada binince, genç kadın yönetmelikte kıyafet, saç ve renkli lensler konusunda bir yaptırım olmadığı için, işe kostümle gidip gelmeye başladı!

Her gün farklı bir kostümle işe gidiyor!

Ve her iş gününde fotoğrafını çekip Facebook'a atıyor...

Biz de buradan bu azimli ve inatçı kızımızı tebrik ediyoruz!

Yürü be, kim tutar seni!

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
27.07.2016

baş örtüsü denilince bazı arkadaşlar hassaslaşmış. Ablamızın taktığı şeyin adı "doek" Afrika'ya özgü bir giyecek. Dolayısıyla Afrika kökenli insanların çok sık taktığı bir şey. Özetle doek takmanın din yada inanç ile değil, etnik köken ile alakası var. Boşuna gaza gelmeyin :D Diğer taraftan ablamızın aklına sağlık. Ben nasıl saçıma sakalıma karışılmasını istemiyorsam, insanlar arasında ayrımcılığa ve ya çatışmaya sebep olmayacaksa ister baş örtüsü takar, isterse bikini ile gezer. Keşke artık insanlar bu ayrımcılıktan vazgeçse.

Pasif Kullanıcı
27.07.2016

Tüm maaş kostümlere gitti :(

27.07.2016

Sorsak hepiniz ileri görüşlüsünüz sorsak hepiniz özgürlükçüsünüz ama sırf o kalın kafalarınız yüzünden kafada ki bir örtüyü bacakta ki mini eteği herşeyi sorguluyorsunuz.Mini eteği sorguladığınızda Müslüman çarşafı örtüyü eleştirince laik falan oldunuz sanıyorsunuz.Siz once insan olun ve vicdanınızı sorgulayın insanlığınızı sorgulayın.Bu benim vücudum istediğim şeyi giyerim.Kadınlara diretmekten vazgeçin.

28.07.2016

Yazdıklarında bir yerde katılmıyorum. Eğer MÜSLÜMAN'ım diyorsan benim vücudum diyemezsin. Allah'ın emanet ettiği bir vücut ve istediğini giyemezsin kurallar var. saçını göğsünü bacaklarını kasıklarına kadar açamazsın. heee yok benim kimliğimde annem babam islam yazdırmış ama benim alakam yok diyorsan. Yazdıkların hepsi sana göre doğru. Özgürsün.

TÜM YORUMLARI OKU (75)