Patrondan Gazete Çalışanlarına Canlı Müzikli Motivasyon

Sinop'ta yerel gazete sahibi Osman Aksu, öğle aralarında çalışanlarına canlı müzik çalarak moral veriyor. Aksu, haberler iyiyse hareketli, kötüyse ağır parçalar çalıyor.

2000’den bu yana basın sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyleyen Aksu, gazetecilik mesleğinin yorucu ve stresli bir iş olduğunun altını çiziyor. Çalışanlarının her zaman mutlu ve zinde olmalarını istediğini belirten Aksu şöyle konuştu:

'Sinop'ta ve ülkemizde yaşanan olayları burada haberleştiriyoruz. Tabi bunu yaparken mesleğimiz gereği stresli zamanlarımız oluyor. Arkadaşlarımızı bu sıkıntılardan uzak tutabilmek için org ve bağlama eşliğinde biraz olsun eğlendirmeye çalışıyorum. Açıkçası çok faydasını görüyoruz. Çünkü sıkıntımız olsa bile bu sayede kendi içimizde halledebiliyoruz.'

Haberler iyiyse hareketli, kötüyse ağır şarkılar çalıyor

Çalışanlarının da bazen kendisine eşlik ettiğini söyleyen Aksu, “Eğer o gün iyi haber yapmış isek ve moralimiz yerinde ise genelde hareketli şarkılar çalıp söylüyoruz. İşler yolunda gitmiyorsa daha ağır şarkılar çalmaya özen gösteriyorum”  dedi.

Gazetede muhabirlik yapan Nazire Şen, morallerinin bozuk olduğu dönemlerde patronlarının müzik çalarak kendilerine moral verdiğini söyledi. Bu durumdan çok memnun olduklarını dile getiren Şen, 'Gün boyu yaşadığımız tüm moral bozukluklarını müzikle aşıyoruz. Akşam evimize sıkıntılardan arınmış olarak gitmek çok mutluluk verici' dedi.

Gazetenin yazı işleri müdürlüğünü yapan Zeynep Demir Koca ise çalınan müzik ve söylenen şarkılarla stres attıklarını, bu durumun da işlerine olumlu yansıdığını söyledi.

AA

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR

İşe geç kalanın halini düşünemiyorum.. Oooo Memet beyler hoşgeldiniz diniz diniz niz.. :)

09.01.2016

sanırım matbaacıları ve dağıtıcıları erkek, diğerleri kadın. mekandaki bütün çalışanlar kadın, kendisi hariç. kadınların tam ortasına da kendisini koymuş önünde kocaman bir org ile. ankara pavyonlarındaki ortamı iş ortamına mı uyarlamış, yoksa; içlerinden herhangi birini etkilemek mi istiyor, anlamadım. bu durum, bana baya şüpheli geldi. umarım yanılıyorumdur. not:fotoda erkek var ama videoda göremedim.

09.01.2016

Bakmayın şıkıdık şıkıdık oynadıklarına, hallerinden memnun göründüklerine, gözlerindeki isyanı gördüm. Patron işte çalma diyemiyorsun.

14.01.2016

bu ülkede patronlar bayağı çalıyorlar zaten :) yabancı gelmedi...

TÜM YORUMLARI OKU (7)