3 İşçi Hayatını Kaybetti! Tuzla'da Boya Fabrikasında Yangın

Tuzla'da bir fabrikada patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Yaşanan olay sonrası 3 kişi hayatını kaybetti.

Fabrika önündeki araçlar ve çevredeki fabrikalarda büyük hasar oluştu. Zaman zaman patlamaların da meydana geldiği fabrikadaki yangına itfaiye müdahale etmeye çalışıyor.

"3 vatandaşımız maalesef yangın yerinde, olay yerinde hayatını kaybetti"

Tuzla Kaymakamı Ali Akça: '9 vatandaşımız hafif şekilde yaralıydı, sağlıkçılarımız müdahale etti. Ancak 3 vatandaşımız maalesef yangın yerinde, olay yerinde hayatını kaybetti.'

Patlama Anı Kamerada

Prof. Dr. Orhan Şen: "O civardakilerin maske takması lazım"

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında Tuzla'daki patlamanın ardından önemli uyarılarda bulundu.

İşte Prof. Dr. Şen'in açıklamaları...

Bu sıradan bir duman değil, kimyasal maddeden çıkan tehlikeli bir duman. Bu dumanı teneffüs etmemek lazım, teneffüs edildiğinde ciddi sağlık sorunları olabilir. Maske takmak gerekir, N-95 gibi. Bu asit yağışlarına neden olabilirdi. Dumanlar buluta kadar gitseydi asit yağışları da meydana gelebilirdi. Bunun içinde kimyasal maddeler var. Yani bir ev yansa karbondioksit çıkar ama bu yangının içinde kimyasal madde var. Diğer dumanlardan farkı içerisindeki kimyasallar. Onun için o civardakilerin maske takması lazım. Oradan uzaklaştırılmaları lazım.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR

Yazık oldu:(Ölen işçilere Allah rahmet eylesin Kalanlara sabır

29.04.2022

aklıma sakaryadaki havai fişek fabrikasındaki patlama geldi yine kim bilir hangi önlemler alınmadı umarım yanılıyorumdur da türkiye insanı şaşırtmaz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ