'Patates, Soğana Ülkeyi Sattık Seçimlerde, Biz Öyle Şerefsiz Bir Milletiz' Diyen Kadın Tepki Çekti

Kendine Muhabir isimli YouTube kanalının Avcılar'da gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan kadın, söyledikleriyle tepki çekti. O kadın, Akdeniz'de Karadeniz'de Tuz Gölü'nün altında doğalgaz rezervlerini bulduğumuzu ve bu rezervlerin 100-200 yıllık olduğunu iddia etti.

Konuşmasının devamında ise, 'Biz patatesle soğanla ülkeyi sattık seçimlerde, biz öyle şerefsiz bir milletiz ya' dedi.

İşte o anlar: 👇

O sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
YORUMLAR
17.10.2022

Doğru diyor 20 senedir patatese soğana iktidar olmuyor mu bu hükumet. Bundan 20 sene sonra ülke elden giderken siz ne yapıyordunuz sorusuna kimsenin verecek cevabı yok amk.

Pasif Kullanıcı
18.10.2022

Memleketçilik yapmam ama gonyalım yörrüüüü.🤣🤣🤣

Şerefsiz arıyorsa aynaya bakması yeterli. Vallahi ayna kırılır. Abdulhamit Hağğnncı bu ablanın fikirleri böyleyse o patates soğana ülke satan da ya ailesi ya da akrabalarıdır.

17.10.2022

Patates, kömür, makarnaya oy vermiştir ama herkesi kendi gibi sanıyor .....mun ....usu. Torpille bir yerde bir tanıdığı vardır veya sosyal yardım adı altında haram yiyordur kesin. Her zaman derim bu siyasal İslamcılar hepsi karşı tarafı ne ile suçluyorlarsa bayrak çekeni kendileridir. Ulan ekonomi veya başka şeyler kötü olduğunda bu iktidarlar değişmeyecekse hepsi dış güçlerin oyunu ise ve ülke şimdi 2002 den daha iyi durumda diyorsan o zaman sen dış güçlerin adamını niye destekledin de başa getirdin ve 2002 öncesi hükümete destek olmadın hainlik yaptın .....min beyinsizi. Bunlar bildiğin demokrasiye karşı ama açık açık diyemeyen her zaman kendi biat ettiklerini demokrasiyi kullanarak başa getirip sonra demokrasiyi sonlandırmak isteyen iki yüzlü hain muhtemelen bademlenmekten beyinleri artık işlevsiz orta doğu bozmalarıdır. Ulan araba, kendi milletinden olmayana, sığınmacıya kendi milletini vatandaşını satıyor bu halk düşmanı vatansızlar hala daha yüzsüzce konuşuyor.

TÜM YORUMLARI OKU (42)