Sevgilinizi çok seviyor olabilirsiniz. Ancak bazı davranışları vardır; tüm bu sevgi bir anda puf olur! Sevgililerinin düzeltmemekte ısrarcı olduğu ve hoşlarına gitmeyen davranışları paylaşan bu insanlara siz de hak vereceksiniz!
Buyurun... 👇
Sevgilinizi çok seviyor olabilirsiniz. Ancak bazı davranışları vardır; tüm bu sevgi bir anda puf olur! Sevgililerinin düzeltmemekte ısrarcı olduğu ve hoşlarına gitmeyen davranışları paylaşan bu insanlara siz de hak vereceksiniz!
Buyurun... 👇
Sinirlerimi zıplatıyor.
Ancak ağzını şapırdatarak yemek yemesi sinirimi bozuyor. Aşırı yüksek sesle yapması...
Klima çalışırken ve televizyon açıkken odanın bir diğer ucunda dururken, adeta fısıldayarak konuşuyor! Sürekli ne dediğini sormak zorunda kalıyorum. Bana bağıran kişiler tarafından büyütüldüm ve buna alışmak çok zor geliyor.
Benim ailemle bir şey yapmaya geldiğinde 'Bunu yapacağız, tamam mı?' diyorum ve 'Şöyle yaparak uzlaşalım' şeklinde bir teklif sunuyor. Mesela tamam diyor ama akşam 7'de eve gitmemizi istiyor. Neden olduğuna dair bir fikrim yok. İş ne zaman benim istediğim bir şeyi yapmaya gelse, 'uzlaşmaya' dönüyor.
Mesela başımdan geçen kötü bir şeyi anlatıyorum ve 'Bu da bir şey mi bana şöyle oldu vs.' diyerek üste çıkıyor. Sürekli olarak ona üzülmemi istiyor. Bu, onunla bir şeyi paylaşmamı zorlaştırıyor.
İster orada 1 dakika ister 1 saat dursun, ışığı kapamadan öylece çıkıyor. Sebebi ne bilmiyorum. Ondan kapamasını rica etsem de yapmıyor. Bilerek mi yapıyor yoksa unutuyor mu bilmiyorum.
Ve sonra her şey onunla 'ilgili' oluyor. Ya alınıyor ya da her şeye kükrüyor. Düşünce ve hislerimi korkarak ifade etmek istemiyorum.
5. saatte özür diledi.
Bı insana sinir oluyorsanız en ufak hareket, davranış hatta mimikleri bile gözünüze batmaya başlıyor bunu bilir bunu söylerim. Diğer türlü ufak tefek şeylerini göz ardı edersiniz zaten. Büyük sorunları varsa ve bunları çözmek yerine hâlâ bildiğinden şaşmıyorsa sevmediğinizi bildiği halde yürümeyecek bı ilişkiye merhaba diyebilirsiniz ha illa yürütürüm derseniz de bu şekilde yaşamaya alışmaniz gerekecek.
Direkt yerine direk yazanlar burada da var. Kendinize gelin, okurken deli oluyorum. :D