Partnerinizle Birlikte Sevgililer Günü’nde Yapabileceğiniz 10 Ateşli Aktivite Önerisi

Sevgililer gününü daha etkili ve ateşli bir hale getirebilmek mümkün. Sadece romantizm ile değil daha başka pek çok aktiviteyle partnerinizi mutlu edebilirsiniz. Haydi gelin onlara bakalım!

1. Sadece en ateşli iç çamaşırlarınızın üstünüzde olduğu bir gece düzenleyin.

Ateşli kıyafetler ve bağlanmış bir kurdele. Ortamdaki ateş gittikçe yükselecek. Partneriniz size dokunmak için can atarken ilk işi kurdeleyi çözmek olacak.

2. "Seksi doğruluk mu cesaret mi" oyununu oynayın.

Kendi setinizi oluşturabilir, sizin sorularınızla ateşli bir gece geçirebilirsiniz. Amaç, ikinizi konuşturmak, güldürmek ve birbirinizin arkadaşlığından zevk almak ama yaramaz bir sekilde.

3. Birbirinize erotik masajlar yapın.

Daha ateşli aynı zamanda rahatlatıcı bir aktivite yok. Sevgililer gününüzü şenliğe çevirebilirsiniz. Partnerinize iyi bir masaj yapmak için profesyonel bir masöz olmanıza gerek yok. Erotik masaj sadece gerginliğin atılmasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda her türlü zevkli hissi de harekete geçirir.

4. Tantrik seks dersi alın.

Tantra öğretisini öğrenmek için bir seks koçu tutabilir veya Tantra okuyabilirsiniz. Duruma daha aşina olmak için birkaç Tantra oyunu oynayabilir ve sonra akşamınızı birbirinizin bedenlerine taparak geçirebilirsiniz.

5. Bir farklılık yapıp BDSM'i deneyebilirsiniz.

BDSM'i hiç denememiş çiftler için temel kuralları öğrenmek önemlidir. Bu konuda hemfikir olduğunuzda kendinize kullanmak için oyuncaklar alın. BDSM'in eğlenceli olması gerektiğini unutmayın, bu nedenle herhangi bir zamanda biriniz veya ikiniz de rahatsız olursanız, bırakmanız gayet önemli bir husus.

6. Göz bağı kullanın ve oyunun keyfini çıkartın.

Bir duyuyu kaybettiğinizde diğer duyularınız yükselir. Aynı şey gözleri bağlanması için de geçerlidir. Siz koku, ses, dokunma ve tat duyularınıza güvenirken partnerinizin gözlerinizi bağlamasına izin verin. Eşinizin yemeniz için şehvetli yiyecekler hazırladığı, gözü kapalı bir tat testi bile deneyebilirsiniz.

7. Akşam yemeğini birbirinizin vücudundan yiyin.

Bu yemek oyunu, bazı şeyleri ısıtmanın ve geleneksel bir randevu gecesine mini bir dokunuş eklemenin en harika yoludur. Suşi veya üzüm gibi ısırık büyüklüğünde yiyecekleri tercih edin veya krem ​​şanti, çikolata şurubu veya buzlu şeker gibi tatlılarla daha tatlı hale getirin. Duyguları eklemek için ağzınızı ve ellerinizi kullanın. Sadece yiyecekleri özel alanlarınızdan uzak tuttuğunuzdan emin olun!

8. Rol oyunu oynayın.

Olasılıklar burada sonsuzdur ve en tuhaf rol yapma fantezilerinizi ve fikirlerinizi keşfetmek için bolca yer vardır.

9. Sıcaklık oyunuyla deney yapın.

Sıcaklık oyunun amacı sıcak veya soğuk nesneler veya yiyecekler kullanarak,  cildin nöroreseptörlerini uyarmak ve uyarılmaya neden olan hislere yol açmaktır. Buz küpü, erimiş ağda, masaj mumu ve hatta ağzınız olsun. Partneriniz için durumu tahmin edilemez kılmak eğlencenin en önemli kısmı olabilir...

Tabii yapmadan önce karşılıklı onay aldığınıza emin olun. 😉

10. Yeni seks pozisyonları deneyin.

Sadece aynı pozisyonları yapmaya alışkınsanız Sevgililer Günü seksiniz sırasında farklı bir şey deneyin. Siz veya partneriniz her zaman zirvedeyseniz, pozisyonları değiştirin. Hatta bu süreçte yeni favori seks pozisyonunuzu bulabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
09.03.2022

Boşuna haber yapmayın,Mart ayı kedi bayramı 😃😃😃

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ