Partnerinizle Aranızdaki Boy Farkını Avantaja Dönüştürecek 9 Seks Pozisyonu

Her çift arasında boy farklılığı mutlaka vardır. Bu durum kimin daha uzun olduğuna bakılmaksızın normaldir. Seks yaparken boy farklılıkları bazı pozisyonlar için sorunlara neden olabilir. Şimdi gelin, bu boy farklılıklarını avantaja dönüştürecek seks pozisyonlarına göz atalım.

1. Masaüstü

Masaüstü pozisyonunu tabii ki bir masanın üzerinde denemek zorunda değilsiniz. Partnerinizle bunu bir yatak üstünde de deneyebilirsiniz. Ancak verici partnerin kasık yüksekliğine gelmesi şarttır. Bu boy farkını avantaja dönüştürerek zevk alma seviyenizi arttırır.

2. Yayılmış Kartal

Göz temasına izin veren samimi bir pozisyon istiyorsanız, yayılmış kartal pozisyonu size uygun olabilir. Bir partner bacakları havada olacak şekilde yatakta uzanır. Diğer partner ayak bileklerini dilerse tutabilir. Yine boy farkı varsa, yerdeki partnerin kalçalarının altına bir veya iki adet yastık koyabilirsiniz. Bu rahat etmenizi sağlayacaktır.

3. Kaşık

Fiziksel yakınlık için kaşık pozisyonunu deneyebilirsiniz. Bu pozisyon aranızdaki boy farkını fazlasıyla azaltabilir. Zevki doruklarda yaşamanızı sağlayabilir. Bu pozisyonda alıcı partner, verici partnerin arkasına uzanır.

4. Üç Ayaklı Stand

Üç ayaklı stand pozisyonunun yaratıcılığı seksi kolaylaştırabilir. Tek yapılması gereken partnerin bir ayağını yukarda tutmaktır. Dengenizi korumanızı sağlayan bir pozisyondur. Partnerin tüm ağırlığını taşımaya gerek yoktur. Üç ayaklı stand pozisyonu için merdiven gibi basamaklardan yardım alabilirsiniz. Partnerin sırtını duvara dayamanız da yararlı olacaktır.

5. Kovboy Kız

Üstteki partner hızı kontrol edebilir. Kovboy kız pozisyonunda dizginler üstteki partnerin elinde olur. Üstteki partner çömelerek de durabilir. Bu pozisyonda rahat olmanız çok önemlidir.

6. Yılan

Sekste doruğa ulaşmak isteyen her boydaki çift için uygundur. Alttaki partner karnının üstüne yatar. Alttaki partnerin altına bir yastık da koyabilirsiniz. Bu sayede alttaki partnerin kalçaları havaya kalkacaktır.

7. El Arabası

Derin penetrasyon yaşamak istiyorsanız, bu pozisyon tam size göre olabilir. Dengede duramamaktan korkmamalısınız. Alttaki partner bacaklarıyla üstteki partneri sarar.

8. Yab Yum

Yab yum pozisyonu da her boydaki çift için mükemmeldir. Bir partner yerde bağdaş kurar. Diğer partner onun üstüne oturur. Bacakları ile belini iyice sarar. Bu pozisyon derin göz teması kurmanızı sağlar. Bunun yanında derin penetrasyon için de uygundur. Partnerinizle duygusal yakınlık sağlayabilir.

9. Yan Makas

Kolay bir açıyla seks yapmak isteyenler için uygundur. Bir partner rahat edebileceği şekilde yatar. Diğer partner onun bacakları arasındadır. Etkili his için denenmesi gereken pozisyonlardandır.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
YORUMLAR
05.08.2022

NECLA KAPLAN NERDESİN

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ