Partililer Özür Bekliyor: Turgut Özal'ın Heykeline Maske Takıldı

Anavatan Partisi Antalya İl Başkanı Alihan Kansu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ilçedeki heykeline maske takılmasının kurucu başkanlarının hatırasına saygısızlık olarak gördüklerini ifade ederek, özür beklediklerini açıkladı.

Kansu, Side Mahallesi'ndeki Özal‘ın heykelinin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, heykele maske takılmasına üzüldüklerini söyledi.

"Heykelin yapılış amacını aşmıştır"

AA’nın aktardığına göre maskeyi bölgede yürüyüş yapan bir kişinin taktığı bilgisine ulaştıklarını ifade eden Kansu, 'Bazı haberlerde maskenin salgına karşı farkındalık oluşturmak için takıldığı belirtiliyor. Heykeline maske takılması partimizin kurucusu ve cumhurbaşkanımızın anısına ve hatırasına yapılan bir saygısızlıktır. Takılan maske farkındalığı ve heykelin yapılış amacını aşmıştır' diye konuştu.

Heykele maske takılmasına üzüldüklerini aktaran Kansu, şiddetle kınadıklarını, yapan kişiden özür beklediklerini kaydetti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
200 Yıl Sonra Bir İlk! ABD Kongresi'nde Bu Tarihi Günde Neler Yaşandı?
Sultanbeyli'de Korkunç Olay! Önce Karısını Rehin Aldı, Sonra Öldürdü
Havai Fişek Fabrikası Patlamasında Ölen İşçinin Yakını: 'Bu Ülkede Parası Olan 3 Gün Hapis Yatıp Çıkmayacak'

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.01.2021

Bu heykel şey anından mı yoksa; hani Pkk'ya karşı verdiğimiz ilk şehitler sonrası "birkaç eşkıya, büyütmeye gerek yok" deyip şıpıdık terliklerle tatile çıktığı anın heykeli mi? Çuval skandalından sonra sırıtarak müzik notası esprisi yapanların, Ruslara karşı 33 şehit verdikten sonra haftalarca ölü taklidi yapanların kimi örnek aldığı belli oluyor.

07.01.2021

Ahmet Özal : babamı virüs değil maske lobisi öldürdü

07.01.2021

Anap daha kapanmamış bunu öğrenmiş olduk.. Hacım kapanmadığınızı, hala faal olduğunuzu göstermek için kendiniz maske takıp ortamlara salmış olmayasınız?

TÜM YORUMLARI OKU (5)