Parkta Yatan Kadını Görmedi, Çim Biçme Makinesiyle Üstünden Geçti

ABD'de bir parkı temizleyen görevli, çimlerin arasında yatan kadını görmedi ve çim biçme makinesiyle kadının üzerinden geçti. Olay yerinde hayatını kaybeden kadının ceset parçaları parka saçıldı.

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir parkta uyuyan evsiz bir anne, çim biçme makinesi tarafından ezildikten sonra hayatını kaybetti.

27 yaşındaki Christine Chavez, 8 Temmuz günü öğlen saatlerinde Kaliforniya’daki Modesto şehrinde yer alan Beard Brook Park’ın uzun çimenlerinde yatarken, biçme makinesine sahip bir John Deere traktörü kullanan çalışan çimleri biçmeye başladı.

Parkı temizlemek isteyen işçi, dev makinenin bağlı olduğu traktörle harekete geçti. Yeşil çimlerde uyuyan kadını görmeyen işçi, Christine Chavez'i çiğnedi. Kimliği açıklanmayan işçi, çimenlerdeki cesedi gördüğünde panik halinde 911'i aradı.

Parkta barınan diğer evsizler, Beard Brook'taki bir derede saçlarını yıkayan Chavez'in sonrasında parktaki bir tepede uyumaya gittiğini söyledi.

Yerel medyaya konuşan kız kardeşi Rosalinda, ablasının ceset parçalarının parkta bırakılmasına öfkeliydi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Bir Aydır Devam Ediyor! İstanbul'da Kedilere Asitli Saldırı

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
16.07.2023

Kardeşe bak sen, polislere kızacağına kendine kız. Kardeşin parklarda yatıyor derede yıkanıyor. İnsan buna nasıl dayanır nasıl müsaade eder ya ?

17.07.2023

Belki de kızkardeşi de evsizdir. Bunlar muhtemelen Meksika'dan kaçak girenler de olabilirler. En nihayetinde çok kötü bir son.

16.07.2023

Abi cidden ölümün de hayırlısını versin Allah.

16.07.2023

Gerçekler hayallerden daha zengindir diye bir söz okumuştum, bu da o hesap olmuş, kimin aklına gelir böyle bir ölüm.. Çok korkunc

TÜM YORUMLARI OKU (18)