Parkta Kız Çocuğunun Fotoğrafını Çektiği İddiasıyla Öldürüldü

Diyarbakır'da parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilen Ergün Arslan (35), S.D. (16) tarafından bıçaklandı. Olay yerine toplanan kalabalık tarafından yaralı halde mahallede gezdirilen Arslan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Polis, S.D. ve yanındaki 2 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Sur ilçesindeki Anzele parkında meydana geldi. Parkta oturan bir kız çocuğu, annesine fotoğrafının yabancı biri tarafından çekildiğini söyledi. Anne de bu durumu mahallede oturan S.D., B.E. (23) ve E.H.T.'ye (16) anlattı. Parka giden bu 3 kişi ile Ergün Arslan arasında tartışma çıktı. Tartışma kavga dönüştü, S.D., Ergün Arslan'ı 3 yerinden bıçakladı. Kavgayı haber alan mahalleli de olay yerine geldi. Mahalleli, Ergün Arslan’ı yaralı halde bir süre mahallede dolaştırdı. O anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Gözaltına alındılar

Bir süre sonra kanlar içinde yere yığılan Ergün Arslan, çağırılan ambulansla Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Arslan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemleri (KGYS) kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, tespit ettikleri S.D., B.E. ve E.H.T.'yi adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Ergün Arslan'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
04.04.2022

Olay doğruysa yapanın ellerine sağlık. Evet şiddeti ve cinayeti destekliyor gibi görülebilir bu yaptığım, ancak bunu yapanların başına bunlar gelmedikçe çoğalıp duracaklar... O yüzden kimin ne dediği umrumda değil. Olay doğruysa, yapanın ellerine sağlık!

04.04.2022

"Olay doğruysa" diye bişey yok kardeşim. Bu kafayla her önüne gelen birisini öldürür, masum çıkan bok yoluna gitmiş olur.

04.04.2022

Adam belki başka biseyin fotosunu cekti..yada çekmek istedi..taciz dese neyse..fotomu çekti ney ya

04.04.2022

Bu ülkenin insanlarından nefret ediyorum. İğrenç yaratıklar. Allah belanızı versin.

04.04.2022

Kime değdiği belli değil yorumum, hepsine değiyor. Hepsi leş varlıklar.

TÜM YORUMLARI OKU (19)