Paris'te Squid Game Mağazası Açıldı, İnsanlar Ürünleri Satın Alabilmek İçin Birbirleriyle Kavga Etti

Netflix'in son günlerin popüler dizisi Squid Game'in Paris'te mağazası açıldı. O mağazadan ürün alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturan insanlar birbirlerine girdi. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.10.2021

Siz diyin Big Bang, ben diyeyim Nuh Tufanı. Dünyayı bir kırılma noktası daha bekliyor. Bütün bu azgınlıkların, aptallıkların sonunu getirip gerçeğe yöneltecek bir darbe. Ne zaman olur bilmiyorum ama çok da uzakta değil gibi.

BigBang evreni oluşturan patlama yalnız. Dünyanın kırılma noktası , helak olması değil.

07.10.2021

Millet balataları sıyırmış el freni de kopmuş yokuş aşağı gidiyor bakalım bu gidişle bir yerlere toslanacak ama ne zaman nasıl bilinmez.

09.10.2021

Twitter Instagram komple kapanırsa insanlığın sorunu %50 çözülür böyle platformlar insanları vicdani duygularından uzaklaştırarak iyice arsızlaştırıyor bencilleştiriyor ilkelleştiritor şımartıyor kapitalist sistem=açgözlülük ,kendini şımartma, bencillik

07.10.2021

Dizi iyi,güzel,farklı bir konusu vardı tamam ama abartılacak bir dizi de değil yani. Neden bu karmaşa anlamış değilim. Saçma ve gereksiz. Diziden ders falan çıkarsaydınız bari. Hayır yani açgözlülük ile alakalı bir dizinin mağazasına yine açgözlü insanlar dayanıyor. Tezatlık denmez de ne denir buna.

TÜM YORUMLARI OKU (23)