Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Pahalı Bilet İsyanı: Sadece Yüzme Yarışı 25 Bin Lira!

Fransa'da düzenlenen Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda yaklaşık 600 bin bilet hala alıcı bulamadı. Bunun en önemli nedeni ise bilet fiyatlarının inanılmaz yüksek rakamlara ulaşması. 

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı yerinde izlemek isteyenler için satışa sunulan biletlerden en pahalısı 2.970 euro (106.349 Türk Lirası), en uygunu ise 90 euro (3.222 TL) olarak belirlendi.

Fiyatları pahalı bulanlar ise sosyal medyada sıklıkla eleştiriyor. Yapılan yorumlarda, "Yüzme bileti için 690 euro. Hayır, teşekkürler", "Utanç.. biletler çok pahalı" gibi ifadeler kullanıyor.

👇

twitter.com

👇

Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Tony Estanguet ise bilet fiyatlarının pahalı olduğu ve ilginin bu nedenle düştüğü eleştirilerini kabul etmiyor.

Estanguet, stadyum etkinliklerinde boş koltukların olmasının alışmadık bir durum olmadığını, 2012 Londra Olimpiyatları'nda 264.000 biletin satılamadığını söyledi.

Organizatörler, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları öncesinde 10 milyon bilete sahipti ve hepsini bir anda satışa sunmak yerine kademeli satış uygulama kararı aldı.

Olimpiyat komitesi hala bilet bulanabilmesinin nedeninin bu olduğunu ifade ediyor. 

Paris 2024 için şu ana kadar satılan bilet sayısının ise 8,8 milyon adet olduğu düşünülüyor.

Duşta Bomba Gibi Patladı: Talihsiz Kadın, 5 Yıldızlı Otelden 15 Dikişle Çıktı!
Avrupa'nın En Büyük Tarım Bankası Türkiye'den Çekiliyor!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
28.07.2024

Fransızlar, olimpiyat tarihinin en kötü organizasyonuyla tarihe geçmeye kararlılar.

28.07.2024

Meşaleleri altın madalyalı sporcuların taşıması gerekirken, alakasız Snoop Dogg ile Pharel'e taşıttırarak inanılmaz hak yediler bi de..

28.07.2024

yabancılar parasının kıymetini biliyor

28.07.2024

Pekin Olimpiyatlarında, Çin inanılmaz zarar etmiş. Aynısı Paris için de öngörülüyordu. Fransızlar, olimpiyatları Fashion Week'e çevirip, abuk sabuk gösteriler koyup, alakasız ünlüler davet edip, bilet fiyatlarını da ultra yukarı çekerek bunu kendilerince engellemeye çalıştılar bence. Ama evdeki hesap tutmadı tabii.. Tam bir hayal kırıklığı oldular.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ