Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası

Savaş bittikten sonra bitmeyen yıkımlar... 2006'da çıkan 34 günlük İsrail-Hizbullah Savaşı'nda, toplamda 4 milyon parça tesirli bomba parçacığı Lübnan'a atıldı ve bu parçacıklar ayrım yapmaksızın öldürdü. Patlamayan parçacıklar ise hala onlarla karşılaşma bahtsızlığına uğrayan insanları öldürme veya ağır yaralama tehlikesini sürdürmekte.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
27.02.2017

Dünya üzerinde başta Afrika ve Ortadoğu olmak üzere birçok ülke, temizlenmemiş kara mayınlarıyla dolu ve her yıl on binlerce çocuk mayın kurbanı oluyor. Kan emiciler çıkarları için savaşıp alacaklarını alıp gitse bile izleri yıllarca temizlenemiyor. Masumlar, sebebi olmadıkları savaşların ağır bedellerini ödemeye devam ediyor.

28.02.2017

Keşke kapak fotoğrafına kerimcan ya da nusret koysaydınız da bu kadar önemli ve hassas bir konu azıcık dikkat çekseydi .

27.02.2017

ulan 1 yorum yapılmış sadece. onedioda yorum yapan kesimin kalitesini görmüş olduk...

Pasif Kullanıcı
28.02.2017

Her gün insanlar haksız yere öldürülüyor,hangi birine yorum atacaksın? Yorumlar hep birbirine benzer.biz artık yorum atmaktan yorulduk,can kaybı haberlerinden bıktık,doğru şeyleri herkes biliyor,asıl sorun uygulamada ancak uygulanmıyor.Doğruyu tekrar tekrar yazmanın bir manası yok

TÜM YORUMLARI OKU (6)