Parası Olmadığını İfade Ederek Yardım İsteyen Gencin Duygulandıran Sosyal Deneyi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde ‘Bitlis’in Gerçek Yüzü’ adlı sosyal deney yapan Youtuber Furkan Atlı’nın çektirdiği video büyük beğeni alırken izleyenleri ise duygulandırdı.

İzmir’den geldiğini, öğrenci olduğunu ve parasının olmadığını söyleyen Youtuber Atlı’nın bu tavırları karşısında Tatvan halkı misafirperverliğini ve yardımseverliğini gösterdi. Furkan Atlı’nın karnını doyurarak yardım etmeye çalışan Tatvan halkının samimi ve yardımsever tavrı dikkat çekti.

Kaynak: İHA

İşte o sosyal deney:

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den Terörsüz Türkiye Açıklaması: “PKK’nın Kurucu Önderliğinin Mesajları Makuldür”
Hizmet Alma Platformu Armut'a Mahkeme Kararı ile Erişim Engeli Getirildi
Yüz Binlerce Eve Tebligat Yolda: Tapuda Yeni Dönem! Ceza Yüzde 100'e Çıkarıldı
YORUMLAR
01.10.2021

skcem artık bu sosyal deneyinizi !!! kaç senedir yapılıyor , halkımız yardımsever tamam anladık !

01.10.2021

yıllardır sosyal deney bahanesi ile insanların duygularını sömürdünüz bi bitmediniz amk denyoları...

01.10.2021

Bir hafta önce iş çıkışı herifin biriyle karşılaştım. Klasik işsizim, açım vs türevlerinde cümle kurup para istedi. Dedim "50 metre aşağıdaki firma işçi alıyor, git başvur." Bu sefer inşaat işçisi olduğunu söyledi. Orasının da inşaat işi olduğunu belirttim. Ümidi kesip gitti. İş ilanı olan yerin tam zıt yönüne! Ve böyle şahıslara ayda 3-4 defa kesin rastlarım. Yani diyeceğim o ki, suyu çıkmış bu sosyal deneyleri yapmadan önce insan oğlunun çiğ süt emdiğini unutmayın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ