Paraları En Verimli Şekilde Ezdik! Onedio Editörlerinin Nisan Ayında Satın Aldıkları Birbirinden Güzel 10 Ürün

Sonuçta harcamak için kazanmıyoruz. Yine indirim kovaladık, aldıklarımızla kendimizi mutlu ettik ve en beğendiklerimizi sizlerle paylaşmak adına derledik.

İşte Nisan ayında satın alıp çok da memnun kaldığımız birbirinden güzel 10 ürün!

1. Bir çocukluk hayaliydi, gerçek oldu! Powerslide Phuzion Reign Paten!

Uzun süredir hem sağlam, şöyle uzun süre kullanabileceğim, hem de bütçeme uygun bir çift rollerblade alma niyetindeydim. Daha önce 'ne de olsa öyle çok profesyonel bir şeye ihtiyacım yok' diye düşünerek biraz kalitesiz bir seçim yapmıştım paten konusunda, Sakıp Sabancı'nın 'ucuz mala para verecek kadar zengin değilim' lafını da bu sayede anlamıştım.  😂

Hepsiburada.com' da adeta yarı yarıya indirime girdiğini gördüğümde de 500 lira verip aldım yeni patenlerimi. Bu yaz iyi eğlence olacak! Bence siz de indirimi kaçırmayın.

2. Parklara yayılmaya başlıyoruz inceden... Ege kendisine katlanabilir kamp sandalyesi aldı.

Decathlon mağazalarında 65 liraya bulabilirsiniz. Çok hafif ve dayanıklı. Hatta sadece parklar için değil, kamplarda da kullanılacak kadar sağlam. Keneler tarafından ısırılmayayım, kıyafetlerim kırışmasın, bacaklarım ağrımasın diyen nazlılar için birebir! 😂

3. Damla tatile çıkmadan önce sualtı kamerası ararken, inanılmaz vintage, ucuz ve şirin bir ürüne denk geldi: Lomo Aqua Pix 35mm!

Lomo'nun bu 'oyuncak kamera' diye tabir ettiğimiz makineleri, elbette ki dijital değil, dolayısıyla da 35mm film ile çalışıyor. Minicik ve iki parçadan oluşuyor. Kameranın kendi gövdesi ve gövdesini sudan koruyan şeffaf kabı ile beraber... Çeşitli telefon uygulamalarıyla fotoğraflarımıza delicesine vintage efekti vermeye çalıştığımız şu günlerde, bu orijinal makineyle sürpriz sonuçlar elde edebilirsiniz. Yaz tatilinizin anılarını teslim almak için fotoğrafçının filmleri yıkamasını beklemek sizi çocukluk günlerinize götürecek.

EBay üzerinden alındığı için fiyatı dolar kuruna göre değişiyor; buna rağmen her türlü dijital aletten ve su altı çekin aksesuarlarından daha ucuz!

4. Trixie Köpek ve Kedi Otomatik Su Kabı, şu sıcak havalarda gerekliydi!

150 liraya satın alabileceğiniz bu ürün hayvancıkların suyunu hem temiz, hem de taze tutuyor. Özellikle kedileri bilirsiniz, beklemiş suyu içmeyi çok sevmezler. Zaten havalar ısındıkça da, kaplarındaki sular kısa sürede buharlaşabiliyor. Gözünüzün arkada kalmaması için bu alet son derece uygun.

5. Biz zaten ofis olarak Xiaomi fanıyız. Bu ay da bir ürününü denedik: Xiaomi Mi Bluetooth Hoparlör!

150 liraya satın alabileceğiniz bu ürün için dürüst olmak gerekirse çok da yüksek bir ses kalitesi beklentisinde olmayın, ama fiyat - performans açısından düşündüğünüzde son derece mantıklı bir alışveriş olduğunu göreceksiniz.

6. Türkü evine IRobot Roomba 650 Automatic Robotic Vacuum alarak adeta hayat kalitesini arttırdı!

2,300 liraya edinebileceğiniz bu ürün temizliğe ayırdığınız zamanı kurtaracak, evinizi tertemiz yapacak -özellikle de evcil hayvanlarınız varsa! Her yere kolayca girmesi, yer kaplamadan kendi halinde işini görmesi o kadar harika ki! Öneriyoruz!

7. Proda PPL-24 10000 mAh Metal Kutulu Hızlı Powerbank'i sadece görüntüsü için bile tercih edebilirdik!

99 liraya kadar düştü indirim sayesinde! Gittigidiyor.com 'dan edinebileceğiniz bu powerbank, gerçekten estetik bir tasarıma sahip. Aynı zamanda da kullanışlı. Kablosunu metal kutunun içine koyabiliyorsunuz. Hantal bir alet değil. Sağlam, hoş, uygun fiyatlı... Daha ne olsun?!

8. İrem, güzel balkonuna yepyeni bir soluk getirmek istediğinde tek ihtiyacı olan şu "sarmaşık çiti" oldu!

80 liraya İnternet sitelerinden bulabileceğiniz bu ürün son derece basit ve sıradan görünüyor, farkındayız... Fakat yaratıcılığınızı kullanırsanız, balkonunuzda adeta bir duvar örüyormuşcasına, ucuz bir değişim yapabilirsiniz. Sarmaşıkları sarmak, aynı zamanda askılı saksıları ve benzeri aksesuarları yerleştirmek için birebir!

9. Ali kendisine İkea'dan hamak aldı, böylece evinin bahçesi öncelikli buluşma noktamız haline geldi!

Her filmde, dizide, reklamda; 'keyif' deyince ilk kullanılan eşyalardan birinin hamak olmasının sebebi var tabi... Çünkü gerçekten dünyanın en basit fakat en rahat tasarımı! Ayaklı olması da illa bir ağaç olmadan kullanım alanı sağlıyor. Fiyatı 500 lira. Ama ömürlük, öyle düşünün!

10. Veee son olarak da temizmama.com'un güzel ve temiz yaş mamalarından bir koli alarak, bahar mevsiminin en güzel getirisi olan kedi yavrularına ziyafet çektik!

Hem fiyatı uygun, hem de içeriği tertemiz, hem de Türk malı! Daha ne olsun?!

Zaten ben de kendi kedilerim için temizmama'nın ürünlerini iki yıldır kullanıyorum. Pek çok çeşidi ile kuru mamaları da son derece başarılı. Öneriyoruz!

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
03.05.2018

"bok gibi paramız var!" virali.

03.05.2018

Bazen çok iğrençleşiyorsunuz gerçekten. Onedio Reklam diye bi kanal yapın insanlar ne içerik okuduklarını bilsinler.

04.05.2018

Viral sosyal medyalarda içerik içerisinde söylenen gösterilen normal hayatın içinden bir şeymiş gibi sunulan reklamlardır. Zaten amaç sen içerik okur gibi reklamı alırsın. Bu siteler bedavaya yayınlanmıyor bu çocuklar bedavaya çalışmıyor bu platformda. Beğenmiyorsan mynete git moruk.

04.05.2018

Hehe fakir üyeler kıskanın içeriği :)

TÜM YORUMLARI OKU (7)