"Paragözüm ve Aldattım" Müge Anlı'da Kayıplara Karışan Adamın Eski Eşinden Şoke Eden Sözler

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 13 Aralık günü kayıplara karışan Mustafa Hakkulu olayı damga vurdu. Ailes tarafından aranan Hakkulu'nun eski eşi baş şüpheli olurken, eski eşin programdaki itirafları herkesi şoke etti.

Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 13 Aralık günü kayıplara karışan Mustafa Hakkulu olayı damga vurdu.

3 çocuk babası Hakkulu'nun 150 bin TL parayla kaybolması üzerine ailesi Müge Anlı'ya başvururken, şüpheler Hakkulu'nun eski eşi üzerinde yoğunlaştı.

Eski eş Bengül Güvenç "Paragöz bir insanım" açıklamasıyla stüdyodaki herkesi şoke ederken, olay günü eski eşinin alacak defteriyle borçlarını toplamaya gittiğini belirtti.

İnternet üzerinden tanıştığı kişilerle daha önce çok kez Mustafa'yı aldatan ve parası bittiğinde de yeniden barışan Bengül Hanım bu yaşam tarzı, ailenin aklına oğullarının bu sebeple kaybolabileceğini getirdi.

Bengül'ün Mustafa kaybolmadan 2 gün önce tüm sosyal medya hesaplarını kapatması şüphe uyandırırken, Bengül'ün görüştüğü kişilerden birinin kardeşi yayına bağlanarak Bengül'ün kendilerine eşinin trafik kazasında öldüğünü söylediğini açıkladı.

Yayın esnasında Bengül'ün boş bulunup "Mustafa sağ olsa da anlatsa" dediğini fark eden izleyiciler bunu bir cinayet itirafı olarak yorumladı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Feyza Altun, Doğa ve Fatih'in Velayet Davası İçin Senaristlere Yol Gösterdi
Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Sibel Taşçıoğlu Meğer Şarkı Çıkartmış
Hatice'nin 'Aile Gibi Yaşayalım' Sözleri Kızılcık Şerbeti'ne Damga Vurdu

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
23.12.2023

İyi araştırma yapmamışsın editör, bakın ne buldum: "-24 yaşında kazık kadar haliyle 13 yaşındaki çocuğu kaçırıp 15 yaşında ona çocuk doğurtan herif başına gelen her şeyi hak ediyodur. kusura bakmayın kör ölünce badem gözlü olmuyor. üstelik işin içinde boğaz sıkma, bıçak sallama gibi bir sürü şiddet hikayesi var. ama nedense konu birden cefakar kocaya döndü müge anlı sayesinde. ataerkil modunu açtı yine. karısı kaçıp duruyormuş da adam çok sevdiği için affediyormuş, kıyamam.- -bengul 14 yasinda mustafaya kactiginda, ailesi programa cikip kizini arasaydi, mugenin lanetler yagdiracagi pedofili mustafa, kaybolunca kiymete bindi. bengule bicakla saldirmasina bile girmiyorum-"

23.12.2023

Böyle partner düşman başına. Hatta arkadaş da düşman başına.

23.12.2023

öldürdümü yani kocasını

25.12.2023

biz nereden bilelim? yakında Müge çözer olayı öğreniriz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ