Para Toplamıştı! Ünlü YouTuber Hayalini Kurduğu Korku Filmini Sonunda Çekti

Amerikalı ünlü YouTuber Chris Stuckmann, Longlegs'in şirketi Neon ile bir film anlaşması yaptı. Stuckmann bu filmi çekebilmek için para toplamıştı. Detaylar içerikte!

YouTuber Chris Stuckmann, filmlerle ilgili yaptığı eleştirilerle Amerika'da çok popüler biri. 36 yaşındaki ünlü YouTuberın şu an 2 milyondan fazla abonesi var.

Hakkında çıkan son haberlere bakarsak Stuckmann YouTube'daki bu başarısını sinema dünyasına da taşıdı desek yeridir. Variety'nin haberine göre Stuckmann, bir korku filmi için bağımsız film şirketi Neon ile anlaştı.

Neon'un adını bu aralar çok sık duyacağız zira kendileri geçtiğimiz hafta Nicolas Cage'in seri katil rolünde oynadığı Longlegs (Cambaz) filmini vizyona sokmuştu. Film şirkete hem ticari başarı getirmiş hem de eleştirmenler tarafından çok beğenilmişti.

Neon, YouTuber Chris Stuckmann'ın ilk uzun metrajlı filmi olan Shelby Oaks'un dünya çapındaki haklarını satın aldı. Buluntu türündeki film Mia adındaki genç bir kadının ortadan kaybolan kız kardeşi Riley'yi aramasını konu alıyor. Mia'nın araştırmalarının sonucu onu paranormal olaylara dahil olan YouTuberlara götürüyor.

Chris Stuckmann bu filmi çekebilmek için kampanya başlatmış ve bir aydan daha kısa bir süre içinde 1.4 milyon dolar toplamıştı. Bakalım ünlü YouTuberın korku filmi ne kadar korkunç olacak? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Bunlar da İlgini Çekebilir

İzleyenleri Tiksindiren Seri Katil Filmi 'Longlegs' Vizyona Girer Girmez Gişelerin Altını Üstüne Getirdi
Netflix, Stranger Things Yaratıcılarından Yeni Bir Korku Dizisinin Geleceğini Duyurdu!
Hollywood'da Yükselişe Geçen Dune Yıldızı Timothée Chalamet'in Sıradaki Rolü Belli Oldu

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!