Para Cezası Kesilen Kadın Gazeteciyle Tartıştı: 'Annem Medya Danışmanı, Peşinizi Bırakmayacağım'

İstanbul Şişli'de yasak olmasına rağmen parkta köpeğini gezdiren bir kadın, kendisini görüntüleyen muhabirle girdiği tartışmada muhabiri 'Benim annem medya danışmanı, senin peşini bırakmayacağım' sözleriyle tehdit etti. Muhabiri kamerasıyla güç kullanmak ve zorbalık yapmakla da suçlayan kadına yasağı deldiği için para cezası kesildi. 

Dün Şişli'de yaşanan olayda polis ekipleri sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle bir kadına ceza kesmek istedi.

Kadının, parka köpeğini gezdirmek için geldiğini söylemesi üzerine polis, köpeğini parkta gezdiremeyeceği, bunun için kaldırımları kullanması gerektiğini söyledi.

Tartışma anları kamerada: "Annem medya danışmanı, peşinizi bırakmayacağım" 🎥

O sırada kendisini görüntüleyen İhlas Haber Ajansı muhabirine tepki gösteren kadın “Sizin de isminizi alayım ben. Benim annem medya danışmanı, sizin peşinizi bırakmayacağım. Böyle mi zorbalık yapıyorsun?” dedi.

3 bin liralık cezanın ardından el sallayarak uzaklaştı

Kısıtlamaya aykırı hareket ettiği için Hıfzıssıhha kanunu uyarınca 3 bin 150 TL ceza kesilen genç kadın, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, kendisini görüntüleyen basın mensubuna el sallayarak oradan uzaklaştı.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
18.05.2020

Ailesi tarafından aşırı derecede şımartılmış (baba evinde prenses olma durumu), eğitim hayatı boyunca özel okullara gitmiş ve okuldaki salak popüler kitlenin içinde yer alıp, zengin erkeklerle takılarak fakirleri "Ayy varoş" diye ezen, dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden bir kız profili canlandı şu an kafamda.

18.05.2020

Polis zaten işlem yaparken rızası olmadan muhabirin görüntü alma hakkı yoksa yüzümü ismimi yayınlama hakkınız yok yayınlarsanız yasal haklarımı kullanırım diyebilirdi de nedir bu statü gösterme çabası anana mı danışsınlar yani. Anasının dayısının kanatları altında birey olamamış toplumdan kopuk hayatı öğrenmiş de çok şey biliyorlarmış gibi takılan kendi çevresi dışında herkes geri zekalıymış tavırlarında olan kibir abidesi şımarıkların istedikleri olmadığında başarısızlık mahcubiyet hissi yaşadıklarında nasıl bir şey ortaya çıkıyor görüyoruz. Sıkıştıklarında onu bunu ortaya atarlar şimdiye kadar nüfuslarını özgüvenlerini düden çıkmamıştır bir gün gelir sonuçlarını yaşarsın, darısı diğer nihat doğanların başına.

18.05.2020

Muhabir kardeşim eğer olur da işsiz kalırsan (burası Türkiye çünkü) duyur sesini. Arkandayız.

TÜM YORUMLARI OKU (47)