Papağanına İşkence Eden Murat Özdemir, Acun'u da Tehdit Etmiş: 'Aklın Varsa İçeride Öldür Beni'

Papağana işkence ettiği gerekçesiyle akıl hastanesinde tedavi altına alınan Murat Özdemir'in 9 Aralık'ta yaptığı canlı yayında Acun Ilıcalı'yı tehdit ederek 'Aklın varsa içeride öldür beni' demiş.

MasterChef programında tanınan Murat Özdemir, Instagram'dan yayınladığı papağana işkence görüntüleriyle Türkiye'nin gündemine oturmuştu. O görüntülerin ardından ise gözaltına alınmıştı.

Daha sonra ise Yemekteyiz programındaki bir görüntüsü sosyal medyaya düşmüştü Murat Özdemir'in. O görüntülerde papağan durumu açıkça belli ediyormuş...

7 Ay Önce Yemekteyiz Programında Papağanı Hakkında Konuşan MasterChef Murat 'Beni Sevmiyor' Demişti

Gözaltı kararının ardından ise karar çıktı. Murat Özdemir 21 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yatacaktı. O karardan kısa bir süre sonra ise Bahtiyar isimli papağan hayatını kaybetti.

Tüm çabalara rağmen hayata tutunamayan papağanın ölümü herkesi derinden etkilemişti.

Şimdi ise sosyal medyaya yeni bir görüntü düştü. Bu görüntülerde Murat Özdemir, Acun Ilıca'ya "Aklın varsa içeride öldür beni, dışarıya çıkartma" diyor.

Görüntüler 9 Aralık'tan.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.12.2018

bu herifin işkence ettiği papağan için şehit edebiyatı yapanlar umarım sevdikleri bunun gibi adamlar yüzünden zarar görmez. olayı papağandan ibaret sanıyorlar ama bilmiyorlar ki katiller ilk cinayetlerini hayvanları öldürerek işlerler.

23.12.2018

acun reyting için bu tipleri piyasaya sürüyor seyirci de prim yaptırıyor, bunlara vereceğiniz en iyi cevap programlarını seyretmemek lafını bile etmemektir, papağan öldü ruh hastasını bakırköye gönderecekler ve sizler yine masterchef seyretmeye devam edeceksiniz

Ve birkaç yıl sonra adam hortlayacak. Acun'un Nihat Doğan'ı "Özgecan cinayeti" üzerine tepki toplaması üzerine kovduğu; ama sonra zorla kızın ailesinden özür diletip iki yıl sonraki Survivor'a çıkardığını hatırlayalım. Ayrıca hayvanlar üzerinde işlenen suçların TCK'ya eklenmesi hala sürüncemede olan bir konu olduğundan, maalesef bu arkadaş da para cezasıyla yırtacak işin içinden.

22.12.2018

İNŞALLAH GEBERTİRLER SENİ OROSPU ÇOCUĞU ALLAH BİN BELANI VERSİN

TÜM YORUMLARI OKU (29)