Pankart veya Bayrak Getirmemeleri İstenmişti: Celtic Taraftarları Filistin'e Desteklerini Böyle Gösterdi

İsrail ile Hamas arasındaki savaş hala devam ederken İskoçya ekibi Celtic, taraftarlarına Filistin'e destek verecekleri herhangi bir bayrak, flama, afiş, pankart ya da sembolle stadyuma gelmemelerini istemişti. Kulüp yönetiminin sözlerine aldırış etmeyen taraftarlar Filistin bayraklarıyla stadyuma geldiler. Filistin'e destek vermek isteyen Celtic taraftarları bu yasağı yaratıcı bir çözüm bularak delmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile karşılacak olan Celtic'te kulüp yönetimi taraftarlarından maça savaşla ilgili herhangi bir pankartla stadyuma gelmemelerini istemişti.

Yönetiminin uyarılarına kulak asmayan Celtic taraftarları Filistin bayrakları ve pankartlarıyla tribünlerdeki yerini aldı.

Bu uyarılara kulak asmayan bir grup taraftarın bulduğu yaratıcı çözüm ise sosyal medyada viral oldu.

Bunun için daha önceden hazırladıkları yağmurluk benzeri kırmızı, beyaz, siyah ve yeşil renkten oluşan kıyafetleri koltuklara yerleştirdiler.

Taraftarlar nizami bir şekilde oturarak Filistin bayrağını oluşturdu.

Karşılaşma öncesi uyarıları dinlemeyen ve Filistin halkına desteklerini göstermek isteyen Celtic taraftarları sosyal medyanın gündemindeydi.

Taraftarlar kulüplerinin daha önce Ukraynalılar için bedava bilet dağıttığını hatırlatarak, Filistin bayrağı açılmamasını istenmelerini eleştirmişti.

twitter.com

Karşılaşma öncesi Celtic Park'ta taraftarlar Filistin bayraklarıyla "You will never walk alone" şarkısını söyledi👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Wanda Nara, Mauro Icardi'nin Küçükken Aç Kalmamak İçin Avladığını Söyleyerek Ağızları Açık Bıraktı
Mete Gazoz, Melissa Vargas'tan Daha Uzun Durduğu Fotoğraf İçin Yaptığı Yorumla Tartışmaları Noktaladı
Otobüste Laptop ile Galatasaray Maçı İzleyen Genç, Yüreği Kırgın Kızlarımızın Gözünün Açılmasına Neden Oldu!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
YORUMLAR
25.10.2023

bu.. birleşik krallığa karşı yılların başkaldırı özlemi.. Filistin olayına bi empati..

25.10.2023

Şimdi böyle destek verince ; enkaza dönmüş Gazze düzelicekmi?+ ölen Filistinliler diriltecek mi? +Gazzenin Elektriği-Suyu geri gelecek mi? Yav ne Uğraşırsınız bukadar, zaten İstesek de istemesek de Bütün destek hep İsraile gidiyor ekonomik olarak, dolayısıyla yıllardır verilen destekler hep Görüntüden ibaret oluyor ve gerçekte alacağını alanda hep İsrail oluyor Malesef.

25.10.2023

Dostuk sen bu yorumu yaptığın için Celtic taraftarı "aaa harbiden ya boş gereksiz bir hareket yapmışız" diyecekler mi? Muhtemelen hayır. Önemli olan senin fikrini beyan etmiş olman. Bunun dışında da kimse sana "sen bu fikri bu şekilde beyan ettin ama şöyle şöyle olsaydı daha iyiydi" diyemez. İnsanlar tepki gösterir, beyan eder, fikir belirtir. Susmaktan iyidir. Bu arada İsrail-Filistin konusunun polemiğine girmek değil niyetim. Kim düşünebiliyorsa ifade de etmeli, edebilmeli. Saygılar

Bunlara haşmetli ,rap yarrağı gitmemiş galiba

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ