Pandemide Evlenen Ünlülerin Tercih Ettiği Gelinlik Modellerinin Muadilleri

Düğününle ilgili en eğlenceli kısım, sana yakışan gelinlik modelleri arasında süzülmekten başka ne olabilir? Düğün planlamalarından sonra sıra hayal ettiğin gelinlik modelini tercih etmeye geldiyse, seni son zamanların en moda gelinlik modelleri ile tanıştırmak istiyoruz. Pandemi döneminde evlenen ünlü kadınlar, tercih ettikleri şık ve gösterişli gelinliklerle sana ilham kaynağı olabilir! Zevkine güvendiğin ya da düğün stilinden ilham almak istediğin isimler için hazırladığımız içeriği didik didik etmen gerekiyor!  😍👇

'Bu içerikteki ürünler, Onedio editörleri tarafından seçilmiştir. Beğeneceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

1. Zeynep Bastık

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren güzel şarkıcı Zeynep Bastık, düğününde üç farklı gelinlik modeliyle adeta gözlerden kalpler çıkmasına neden oldu. Bastık, ilk olarak karpuz kol detaylarıyla prensesleri aratmayan derin yırtmaçlı bir gelinlik giydi. 

Zeynep Bastık'ın tercih ettiği bu gelinliğe benzer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

2. Zeynep Bastık'ın son tercih ettiği gelinlik kısa mini bir modelden yana oldu. 👇

Güzel şarkıcı Bastık, düğün gününde üç farklı gelinlik giydi. Sahne alacağı sıra giydiği mini gelinlik modeli, rahat kesimi ve parlak detaylarıyla sevenlerinden tam not aldı.

Bastık'ın tercih ettiği mini gelinliğin muadillerine buradan ulaşabilirsiniz.

3. Ece Çeşmioğlu

Mucize Doktor dizisinde 'Ali' karakterine hayat veren Taner Ölmez ve oyuncu eşi Ece Çeşmioğlu, haziran ayında konsept bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Oyuncu çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu, v yaka parlak ve şık detaylara sahip gelinliği ile tüm gece gözleri üzerine topladı.

Çeşmioğlu'nun tercih ettiği gelinlik modelinin benzerlerine buradan ulaşabilirsiniz.

4. Tuğba Özerk

Şarkıcı Tuğba Özerk ve İş insanı Gökmen Tanaçar, geçtiğimiz aylarda dünyaevine girdi. Bebek'te evlenen Özerk, düğününde iki farklı gelinlik giydi. İlk olarak tercih ettiği ince askılı dekolteli gelinlik, hayranları tarafından büyük beğeni topladı. 

Tuğba Özerk'in giydiği gelinliğin muadillerine buradan ulaşabilirsiniz.

5. Tuğba Özerk ikinci model olarak uçuş uçuş bir gelinlik tercih etti. 👇

Şarkıcı Tuğba Özerk, ikinci olarak tercih ettiği gelinlikle sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Mini şortlu ve dantelli gelinlik modeli, Özerk'in ilerleyen saatlerde giydiği rahat bir modelken, bir kesim tarafından tepki toplamasına neden oldu. 

Tuğba Özerk'in giydiği ikinci gelinlik modelinin muadillerine buradan ulaşabilirsiniz.

6. Aslışah Alkoçlar

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, şubat ayında Kaan Demirdağ ile dünyaevine girdi. Özgür Masur imzası taşıyan gelinlik ile tüm gece ışıl ışıl parlayan Aslışah Alkoçlar, düğün gününde özellikle anneannesi Hülya Koçyiğit'e benzemek istedi. Sosyetik güzel hayalindeki gelinliği anlatırken: 'Bu gelinlik beni yansıtan yenilikçi, iddialı ama masum olsun. Gelinliğin içinde Hülya Koçyiğit gibi hissedeyim.' dedi.

Sosyetik güzelin gelinliğine benzer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

7. Zeynep Tuğçe Bayat

2,5 yıllık ilişkileri sonrası dünyaevine giren Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin, yakınlarının olduğu bir törenle hayatlarını birleştirdi. Düğünde iki farklı gelinlik giyen güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, tercihleriyle adeta göz doldurdu. Güzel oyuncu ilk olarak v yaka empire kesim bir gelinlik giydi.

Benzer gelinliklere buradan ulaşabilirsiniz.

8. Zeynep Tuğçe Bayat'ın tercih ettiği ikinci gelinlik. 👇

Güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ilk gelinliğinden sonra ikinci gelinliği ile de sevenlerini bir hayli şaşırttı. 

Zeynep Tuğçe Bayat'ın gelinliğini andıran modeller için buraya tıklamanız yeterli.

9. Nazlı Çarmıklı

Sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı ve İş insanı Murat Gezer, geçtiğimiz aylarda dünya evine girdi. Şık gelinliği ile adından söz ettiren Çarmıklı, Özgür Masur imzalı göz alıcı bir gelinlik giydi.

Nazlı Çarmıklı'nın gelinliğine benzer muadil modellere buradan ulaşabilirsiniz.

10. Songül Öden

Oyuncu Songül Öden ve iş insanı Arman Bıçakçı, sadece sevdiklerinin olduğu sade bir nikahla dünyaevine girdi. Öden düğüne uygun sade bir gelinlik tercih ederken, aynı zamanda gelinliğine uygun bir saç aksesuarı ile görünümünü tamamladı.

Benzer gelinlik modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

11. Gupse Özay

Geçtiğimiz yıl sade bir nikahla dünya evine giren Oyuncu çift Gupse Özay ve Barış Arduç, ani bir kararla konakladıkları otelde evlendi. Özay, gelinlik yerine sade bir elbise tercih etti. 

Gupse Özay'ın nikah için tercih ettiği elbise modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

12. Begüm Birgören

Oyuncu Begüm Birgören ve öğretmen eşi Mehmet Cemil de pandemi dönemi evlenen çiftler arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Birgören, nikah için v yaka işlemeli gelinliğiyle görenleri adeta büyüledi.

Begüm Birgören'in gelinliğine benzer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

13. Begüm Birgören ve after partisi için seçtiği gelinlik 👇

Begüm Birgören after parti için helen model bir gelinlik giydi. Gelinlik uzun kol detayları ve taşlı kemeri ile görenleri büyüledi. 

Begüm Birgören'in after partisinde tercih ettiği gelinliğin muadillerine buradan ulaşabilirsiniz.

14. Gizem Güven

Sihirli Annem dizi ile tanınan oyuncu Gizem Güven ve eşi Caner Turp, düğün öncesi göz kamaştıran bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Güven, fotoğraf çekiminde düşük omuz, a kesim bir gelinlik tercih etti. 

Gizem Güven'in gelinliğine benzer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

15. Ezgi Avcı

2013 Miss Turkey güzeli Ezgi Avcı ve basketbol oyuncusu Nemanja Djurisic, 3 yıllık birlikteliklerinin ardından dünya evine girdi. Güzel sunucu Avcı, yakınlarının olduğu nikah töreninde v yaka işlemeli bir gelinlik tercih etti.

Ezgi Avcı'nın gelinlik modellinin muadillerine buradan ulaşabilirsiniz.

16. Gizem Demirci

Oyuncu ve sunucu Emre Karayel ile pandemi döneminde dünyaevine giren iç mimar Gizem Demirci, uzun kollu sade bir gelinlik tercih etti.

Gizem Demirci'nin tercihi uzun kollu gelinlik modellinin muadillerine buradan ulaşabilirsiniz.

17. Yasemin Sakallıoğlu

Sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu ve yönetmen eşi Burak Yırtar, pandemi döneminde dünyaevine giren çiftler arasında yer alıyor. Sakallıoğlu, gelinlik yerine sade ve şık detayları bulunan beyaz bir elbise tercih etti.

Benzer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

18. Esra Gülmen

Oyuncu Ahmet Rıfat Şungar ve sanatçı Esra Gülmen, pandemi döneminde Büyükada'da dünyaevine girdi. Çiftin gelinlik ve damatlık seçimi herkesi şaşırtırken, Esra Gülmen baştan sona ilgi odağı oldu. Gülmen, farklı gelinlik tercihi ile yılın dikkat çeken gelinleri arasında yer aldı.

Esra Gülmen'in gelinliğine benzer muadillere buradan ulaşabilirsiniz.

19. Didem Balçın

Oyuncu Didem Balçın ve avukat eşi Can Aydın karantina döneminde dünyaevine girdi. 100 kişilik bir nikahla hayatlarını birleştiren çift, beraber geçirecekleri bir ömre 'evet' derken maske takmayı ihmal etmedi. Balçın, nikah töreninde uzun kollu ve yırtmaçlı bir gelinlik giydi.

Didem Balçın'ın gelinliğine benzer muadil modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

20. Selen Seyven

Oyuncu Selen Seyven ve Baran Yıldırım sade bir nikah töreni ile pandemi döneminde dünyaevine girdi. Çift paylaştığı eğlenceli fotoğraflarla konuşulurken, Seyven'in giydiği gelinlik sevenleri tarafından büyük beğeni topladı. Sırt dekolteli sade bir gelinlik tercih eden güzel oyuncu, nikah kepi ile gözlerden kalpler çıkarttı.

Benzer sırt dekolteli gelinliklere buradan ulaşabilirsiniz.

21. Tuğçe Özbudak

Ekranlardan uzak oyuncu Tuğçe Özbudak ve Melikhan Kılıçarslan, geçtiğimiz yıl dünyaevine girdi. Adanalı dizisiyle tanınan Özbudak, gelinlik yerine diz üstü beyaz bir elbise giydi. 

Tuğçe Özbudak'ın gelinliğine benzer muadil modellere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Ortama Girer Girmez Dedikodu Fısıltıları Başlatacak 12 Ünlü Çanta Modeli
Deniz Esintilerini Takılarınıza Taşımanıza Yardımcı Olacak Aksesuar Modelleri
Yaz Bitmeden Plajlarda Bikinilerinizle Kombinleyebileceğiniz Aksesuar Çeşitleri
Retro Bir Stil İçin Mutlaka Kullanmanız Gereken Olmazsa Olmaz Parçalar
Son Yılların En Moda Piercing Modelleri

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
Kafasına Ampul Takarak AK Parti'ye Oy İsteyen Kastamonulu Genç
YORUMLAR
09.08.2021

gerçekten bunlara gelinlik mi diyorsunuz ya

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ