Pandemi Sonrası İşe Şık Bir Geri Dönüş Yapmanızı Sağlayacak 21 Parça

11 Mart 2020 tarihinde duyurulan ilk koronavirüs vakasından bu yana şirketler daha önce deneyimlemediği bir sürece geçti. İzinli sektörler fiziksel çalışmaya devam ederken pek çok firma uzaktan çalışma sistemine geçti. Sokağa çıkma yasaklarının da etkisiyle evde olmaya doyduk. Pijama ve eşofmanlarımızın sayısı arttı. Normalleşme süreciyle işe dönüş ve ofis kıyafeti sorunu ortaya çıktı. İş yerinizde ne giyeceğimizi şaşırdık. Ofis modasını yakalamak ve şık günler geçirmek için gardırobunuza ekleyebileceğiniz temel parçalardan oluşan bir liste hazırladık. 

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

1. Güçlü bir duruş için blazer ceket:

En sevdiğimiz blazer ceketlerimiz sokağa çıkma kısıtlamalarından sonra haklı olarak dinlenmeyi hak etti. Ancak şimdi ceketlerimizle ofise gitmekten heyecan duyuyoruz. Siyah blazer klasik olarak sık tercih edilen bir model. Milla'nın buradaki blazer ceketi ince bir yapıya sahip. Kalın ve soğuktan koruyacak bir parça değil. Kumaşı şık ve akışkan duruyor. 

Benzer ceketleri burada bulabilirsiniz.

2. Giy-çık midi boy elbise:

Sizi tanımıyoruz ama yine de rahat giyinme aşkımızdan vazgeçmeye hazır olduğunuzu sanmıyoruz. Soğukların başlaması ve ofise dönüş yolculuğumuzla birlikte, uzun kollu midi boy elbiseleri tercih edecek gibi duruyoruz. Tek parçanın rahatlığı ve elbisenin şıklığı bir arada!  

Buradaki elbisenin yaka detayı çok kararında. Çizme ve botlarınızla çok şık duracak. Ufak bir kemer dokunuşuyla belinizi ortaya çıkarabilirsiniz.  

Benzer modeller için şuraya göz atın!

3. Mükemmel beyaz gömlek:

Mükemmel beyaz gömleği bulmak hiç de fena bir başarı değil. Bol bir görünümün hayranıysanız, bu güzellikle yanlış gidemezsiniz. Buradaki gömleği seviyoruz çünkü ofis için mükemmel ve hafta sonları kot pantolonunuzla cuma akşamları geldiğinde payetli eteğinizle de kullanabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu>>

Bayıldımmm! 🥰 Herkese Tavsiye ederim. Her dolapta olması gereken kurtarıcı bir ürün.

4. Sizi uzun gösterecek siyah palazzo pantolon:

Uzun boyluysanız zaten palazzo pantolonların büyüsüne kapılmışsınızdır çoktan. Boyunuz kısaysa ve tereddütle yaklaşıyorsanız topuklu ayakkabılarınızla kombinlediğinizde harika duruşundan gözlerinizi alamayacaksınız. Bacağınızı saran ve bunaltan dar pantolonlardan bol olanlara geçince bu rahatlığın bağımlısı olacaksınız. 

Buradan satın alabilirsiniz. 

Kullanıcı yorumu>>

Süper bir ürün. Kumaşı kalitesi, uzun süre kullanılır gibi duruyor.

5. Her daim dakiklik için şık bir saat:

Evet artık pek çoğumuz saati telefonumuzdan takip ediyoruz. Ancak saatin verdiği şıklık algısı hiçbir şeyde yok. Bir kere alışınca saatsiz dolaşamamaya başlıyorsunuz. Minimal çizgilere sahip buradaki saat %50 indirime girdi.

Kullanıcı yorumu>>

Hayatımda aldığım en iyi saat. Hem çok güzel çok kaliteli ve muazzam duruyor. Farklı bir saat ve çok elit duruyor alın aldırın🤙

6. Maskülen siyah loafer:

Blazer ceketlere benzer şekilde, slimline loaferlarımız da daha maksimalist bir görünüm için değiştirildi.

Grunge esintili zincir süslemesi onları şık yapan detay. Bu sezon  kemerli bir blazer ve bileklere kadar uzanan pantolonla kombinleyin. Buradan satın alabilirsiniz.

7. Yumuşacık kaşmir:

Kaşmir asla modası geçmez. Bu sezon yıl açık tonlar moda. Defacto'nun kaşmir dokulu serisi, gardırobunuzdaki birçok parçayla uyum sağlayacak muhteşem bir dokuya sahip. Tüm pantolon ve eteklerinizle kombinleyebilirsiniz. 

Satın almak için tıklayın!

8. Sonbaharın kahramanı trençkot:

Trençkotlar, geçiş mevsimlerinde gardırobunuz için idealdir. Güneş doğduğunda giyilebilecek kadar hafif ama havadaki hafif soğukluk için yeterince sıcak. Buradan satın alabilirsiniz.

9. Siyah bir kaban:

Havalar iyiden iyiye soğumaya başladığında daha kalın bir palto arayışında olacağız. Ofis kombinlerinizi tamamlayacak şık siyah bir ceket olmazsa olmazlardan. Şık kıyafetlerinizin üzerine şişme montlarınızı giymek istemezsiniz. 

Buradaki kaban minimal görüntüsü ile kalbimizi çaldı.🧡

10. Seviye yükselten tokalı kemer:

Altın tokalı bir kemerle herhangi bir kıyafete şıklık katabilirsiniz. Kombininize bakıp 'Bir şeyler eksik!' diyorsanız muhtemelen tamamlayıcı kemeriniz yoktur. Düz sıradan bir kıyafeti üst seviyeye taşımak isterseniz hemen bir kemer ekleyin. Pişman olmazsınız. 

Buradan kalın kemere ulaşabilirsiniz. Özellikle etek ve elbiselerle çok güzel oluyor.

11. Bir çift klasik küpe:

Pantolon bluz giydiğinizde yeterince çık hissetmiyorsanız aksesuarların gücünden faydalanın. Bir çift küpenin verdiği algı oldukça yüksek olacaktır. Geçtiğimiz sezonun favori küpeleri olan halka küpeler bu sezonda sık karşılaşacağımız parçalardan. 

Buradan satın alabilirsiniz.

12. Uygun büyüklükte bir ofis çantası:

Evden daha çok vakit geçirdiğimiz ofisimize bazı şeyler taşımamız gerekiyor. Yüz maskesi, el dezenfektanı, su şişemiz, ajanda belki minik bir ayna... Her şeyi sığdırabileceğiniz geniş bir çantaya ihtiyacınız olacak.

Buradaki çanta şıklığınıza şıklık katacak!

13. Korunmak için yüz maskesi:

Bir çoğumuz ofiste yüz maskesi takmayı tercih ediyoruz. Haliyle modanın bir parçası haline geldi maskeler. Özellikle açık ofislerde korunmayı elden bırakmamak önemli. Uzun saatler boyunca kulağınızı tahriş etmemesi için Evony maskeleri kullanabilirsiniz. Buradan  ulaşabilirsiniz.

14. Göz sağlığınız için mavi ışık filtreli gözlük:

Ekran gözlükleri bilgisayar, telefon, TV gibi dijital cihazların ekranlarından yayılan zararlı mavi ışığın gözlerinize temasını engeller. Sürekli göz yorgunluğu çekiyor ve bilgisayar başında çalışıyorsanız bir tane edinmeniz iyi olacaktır. 

Satın almak için tıklayın!

15. Kış dolabının olmazsa olmazı camel palto:

Sonbaharda giymek için mükemmel bir palto arıyorsanız, kahve tonlarına gidiyoruz. Camel palto, dış giyime rahatlık ve stil getiriyor. Rahat trikoları ve geniş paça pantolonları tamamlayacak harika bir katman. Sizi önümüzdeki daha soğuk aylarda sarıp sarmalayacak.

Satın almak için tıklayın!

16. Desenli-baskılı bluz modelleri:

Pantolon ve eteklerinizi tamamlayacak şık bluzleri dolabınıza eklemelisiniz. Hatta kombinlerinizi askılara ayırarak sabahları rahat edebilirsiniz. Ütü işini ise ya yaptırın ya da hafta sonu toplu şekilde halletmeye çalışın. Ütüsüz giyim yaygınlaşır ve bu gereksiz vakit kaybı eylem kaybolur. 

Buradan bluze ulaşabilirsiniz.

17. Sizi daha ince gösterecek kruvaze yakalar:

Kruvaze yakalar yaptığı illuzyon sayesinde sizi olduğunuzdan daha ince ve uzun gösterir. Özellikle üst bedeni geniş olanlar tercih etmeli. Uzun kollu kruvaze yaka bluzler sonbahar ve kışta giymeyi en çok sevdiğimiz parçalardan. 

Buradan satın alabilirsiniz.

18. Şıklığın adresi midi etekler:

Kışın etek giymenin en akıllıca yollarından olan midi etekler, özellikle uzun boylulara çok yakışıyor, Çizme ve topuklu botlarınızla harika bir görünüme kavuşan midi etekler monokrom görünümde en sevdiğim parçalardan. 

Buradan satın alabilirsiniz.

19. Ofis denince takım elbise:

Ofis modasının göz bebeği takım elbiseler bu sezon revaçta. Özellikle siyah ve lacivertin dışına çıkılarak hazırlanmış canlı renkler bu sezon sık göreceğimiz parçalar. Dizilerin de etkisiyle artan renkli takım etkisi her yeri saracak gibi duruyor. 

Satın almak için tıklayın!

20. Dominasyonun ses kaynağı stilettolar:

Eğer şık bir ofiste çalışıyorsanız topuklu ayakkabıları sık sık kullanma şansınız oluyordur. Takımların altına olmazsa olmaz stilettolar, farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Marjin'in buradaki modeli özel topuk tasarımı ile kalbimizden vurdu bizi. 

Benzer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

21. Her zaman rahat ve şık topuklu botlar:

Skinnylerin ve eteklerin atına sıkça tercih ettiğimiz topuklu botlar bu sezonda revaçta. Özellikle küt uçlu modelleri ve farklı tasarıma sahip topukları sık sık göreceğiz.

Satın almak için tıklayın!

Soğuk Havalara Meydan Okumak İsteyenler Buraya! Bu Kış Korkmadan Dışarı Çıkmanızı Sağlayacak 12 Ürün
2021-2022 Sezonunun Aranan Parçası Haline Gelen 21 Deri Pantolon
Bu Kış Sizi Soba Gibi Isıtacak 15 İndirimli Ürün
Stylingiyle Dikkat Çeken Evlilik Hakkında Her Şey'in 6. Bölümünde Giyilen Efsane Kıyafetler
Vücut Hatlarınızı Ortaya Çıkarıp Sizi Çok Daha Çekici Gösterecek 19 Kalem Elbise Modeli
Mom Jeans ile Muhteşem Kombinlere İmza Atmanızı Sağlayacak Kombin Önerileri

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı