Pakistanlı Bir Kadının Türkiye'de Kadınları Taciz Eden Mültecilerle İlgili Yazdıklarına İnanamayacaksınız!

Twitter'da Ayesha Khan isimli Pakistanlı Müslüman bir kadın, ülkemizden nefret ediyor. Neden mi? Pakistanlı sapık mültecilerin ülkemizde kadınların videolarını çekmesini haklı buluyor. Bu yüzden de bizim sinirlenmemize anlam veremiyor. Ve hatta 'Türkiye Pakistan'a saygı duymuyorsa biz de onları istemiyoruz.' diyor...

Her yeni güne böyle tacizci, sapık mülteci haberleriyle uyanır olduk biliyorsunuz; TikTok'ta yüzlerce sığınmacı Türk kadınlarının videolarını gizlice çekip paylaşıyor.

Ve bununla ilgili halktan tepki gelmediği sürece bir yaptırım da uygulanmıyor. Kadınlar, çocuklar tehlike altında. Ve her gün yüzlercesi ülkemize elini kolunu sallayarak giriyor!

Biz de elimizden geldiğince her birini ifşa etmeye çalışıyoruz!

İstanbul'da Gizlice Kadınların Videolarını Çeken Tacizci Pakistanlı Mültecilerin Ardından Tepkiler Büyüyor

İşte durum buyken, Twitter'da 'Aysha Khan' isimli bir Pakistanlı kadın, "Kadınlarınız öyle giyinirse, erkeklerimiz de tabii ki onların videolarını çeker." şeklinde bir tweet atmış.

Bunu söyleyenin kadın olmasını geçtik, bu nasıl bir insanlıktır ya? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Leş zihniyetlerinizle hala nasıl kadınları suçlayabiliyorsunuz?

Ayrıca tweette Türkiye'deki Pakistanlılar'ın mülteci değil turist ve öğrenci olduğunu, bunu yapan birkaç kişinin zaten yakalandığından filan da bahsetmiş. Yersen!

İnanamıyoruz gerçekten bu düşünceye!

twitter.com

Bu tweete elbette birçok tepki yağdı, bu yüzden de Pakistanlı kadın silmek zorunda kaldı...

twitter.com

Bakın bir de ne demiş...

twitter.com

'Türkiye, birkaç gencin eylemleri nedeniyle ülkeme karşı bir kampanya başlattı. Bu kınanabilir. Türkiye Pakistan'a saygı duymuyorsa biz de onları istemiyoruz.'

Dahası da var!

twitter.com

'Bir kadın provokatif bir batı kıyafeti giyerse, elbette erkekler bakar ve videoya alır...'

Bunu hala savunabilmesi? Ne hakla?!

Profilinde 'iyi niyet elçisi' yazıyor ama attığı bütün tweetler skandal...

Biz hangi cehaletle, nelerle uğraşıyoruz ya? Erkekleri ayrı, kadınları ayrı... Gerçekten delirmemize çok az kaldı!

Arkadaşlar bunun savunulacak nesi var? Lütfen söyleyin...

Bu sapıklıktır, tacizdir, suçtur!

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
15.05.2022

Ülkemde istediğimi giyerim size ne size mi düştü bizim nasıl giyiniceğimiz pislik mahluklar birde istemiyoruz demiş aman biz size bayılıyorduk sanki !!!

15.05.2022

Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor kadın başka türlü mümkün değil gibine geliyor, Hindistan’da filler eğitilmek için bebekken kalın bir zincirle kazığa bağlanır ve kaçması engellenir. Bebek fil kaçmayı defalarca dener, fakat kendisinin zinciri koparmaya da çiviyi sökmeye de gücü yetmez. Yıllar geçer, bebek fil büyür ve hala zincire bağlı şekilde bekler. Artık fil güçlüdür, zinciri koparabilecek ve kazığı sökebilecek gücü vardır fakat fil kaçmayı denemez bile. Çünkü özgür olamayacağına inanmaktadır. Artık kırılamayan şey filin bağlı olduğu zincir değil, filin inancıdır. Paki kadının zihniyeti bozuk.

15.05.2022

Türkiye'nin orta doğulu hiçbir devlete yada millete ihtiyacı yoktur. Türk kadınının da başka hiçbir milletin eleştirisine yada görüşüne ihtiyacı yoktur. Kadınlarımız sahip oldukları özgürlükleri doğuştan hak ederler. Bu yüzden köle zihniyetli paki ve afgan kadınları bunu anlayamaz. Ateşe körükle gidiyorlar. Bu işin sonu kötü olacak.

16.05.2022

Öfffff ne guzel yazmissin be gururlandım 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🙅🏼‍♀️

15.05.2022

Bunu yazan Pakistanlı sürtük umarım tacize uğrarsın da anlarsın herşeyi. Gerçi belki de hoşuna gider senin.

16.05.2022

hacı ne tacizi direkt tecavüz etsinler sonrada yakıp bi köşeye atı versinler

TÜM YORUMLARI OKU (129)