Pakistan'da Yaygın Olan ve Normalleştirilen Tecavüz Kültürünün İnanmakta Zorluk Çekeceğiniz Detayları

Sizin de bildiğiniz gibi Afganistan'dan ve Pakistan'dan Türkiye'ye kaçak yollarla gelen özellikle erkek mülteciler son dönemlerin tansiyonu yüksek tartışma konularından bir tanesi. Özellikle kadınları gizlice çekip yayınladıkları videolar büyük ses getirmişti. Bu videolarla birlikte de sosyal medyada yayınlanan Pakistan'da çekilen tecavüz belgeseli de hepimizi endişelendirmişti. 'Pakistan'da tecavüz etmek çok normal.' cümlesini de çok duymuştuk. Peki durum gerçekten böyle mi? Pakistan'da tecavüz normal mi? Tecavüz kültürünün boyutu ne? 

Tüm bu sorularımızın cevabını Twitter'da Gürman Timurhan detaylı bir şekilde ve örneklerle açıkladı. 

Gelin o vahim gerçeği bizler de öğrenelim!

Bildiğiniz gibi son dönemlerde sosyal medya mecralarında sığınmacıların kadınları gizlice çektikleri videolara denk geliyoruz. Türkiye'deki kadınlar, bulundukları her yerde erkekler tarafından taciz ediliyor.

Özellikle Pakistan'tan Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan mültecilerin yayınladıkları videolar ve karıştıkları olaylar son günlerde de gündem oluyor.

Pakistanlı mültecilerin gündemde yer almasıyla da sosyal medyada yayınlanan tecavüz belgeseliyle birlikte "Pakistan'da tecavüz etmek çok normal" cümlesini çok duyar olduk. Peki durum gerçekten de öyle mi? Pakistan'da tecavüz mağduru kadın mı suçlu? Pakistan'da tecavüz kültürü ne durumda?

Twitter'da Gürman Timurhan da tüm bu sorularımızın cevabını detaylı bir şekilde ve örneklerle açıkladı.

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

İnanılır gibi değil! Demek ki birçok insanın Pakistanlı erkeklerle ilgili endişeleri boşuna değilmiş...

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Twitter'da Fenomen Haline Gelen Datça Belediyesi Paylaştığı Görseldeki Haşemalı Çocuklar Nedeniyle Tepki Çekti
Evlendikten 15 Gün Sonra Boşanmak İstediğini Paylaşan Bir Kadın Kullanıcıya Gelen Tartışmalı Yorumlar
'Temizliğe Gelen Kadın Çalışana Öğle Yemeği Verilmeli mi?' Tartışması Twitter’da Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
02.06.2022

Okudukça midem bulandı, fenalık geldi. Yazılacak çok şey var da, hümanist kelebeklerle uğraşmak istemiyorum şuan.

02.06.2022

bu söylenenler tamamıyla yalan çini karalamak için buna inanan varsa cahilden de ötedir çin oraya ekonomik anlaşmalar yaptı bu yüzden de orası oldukça gelişti karalamak için komplo bunların hepsi söyle düşün madem tecavüz oalyı vardı bu yeni mi oldu hep vardı neden şimdi ciddi şekilde haber yapıp şişiriyorlar amerika da her 4 kadından biri en az 2 kere tecavüze uğruyor ????** ingilterede Dünyadaki en çok erkek çoçuğuna yapılan cinsel tacizler kilisedir bunu nasıl açıklıyorsuunz akıllı olun

02.06.2022

Türk kültürünü yok ettiniz. Müslüman diye aldığınız bu insanların kültürünü biliyorsanız bende bir şey bilmiyorum. Diplomasız tek bir adamın kararı ile milyonlarca insana sorulmadan bu sapıkları buraya aldınız. Müslüman kardeşlerimizmiş. Sen 128 milyar doları piç et, rüşvetler hava da uçuşsun, yap işlet devret ile bu ülkenin emeklerini beş kuruşa sat. Yetmiyor ev alana vatandaşlık ver, ülkenin itibarını yerle bir et. Sonra müslümanım de. Papaz bile senden daha müslüman. Bu gelmeden önce, bunun yaptıklarının %1'ini yapan biri yüce divanda yargılanırdı. Ama görmüyoruz, hala bunları destekliyoruz, inanamıyorum kafayı yemek üzereyim. Vatan elden gidiyor diyoruz kimsenin sikinde değil, yıllardır söylüyoruz şimdi karnı aç kalınca gözleri açılıyor. Bu saatten sonra ne bokuma yarar senin gözlerinin açılması ülke 200 yıl geriye gitmiş. Senin gözlerin yeni açılıyor göz küreni sikeyim senin.

02.06.2022

korkunç

TÜM YORUMLARI OKU (78)