Pakistan'da 'İslam'a Aykırı' Olduğu Gerekçesiyle Ağaçları Söküp Fidanları Parçaladılar İddiası Ortalığı Karıştırdı!

Pakistan'da kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan ağaç parçalama görüntüleri oldukça tepki çekti. Ağaçların parçalanması ile ilgili ise ortaya 2 iddia atıldı.

1. iddia şu şekilde;

Hindistan başbakanı Narendra Modi'nin başlattığı ağaç dikme hareketine Pakistan başbakanı Imran Khan da katıldı. Ancak dikilen ağaçlar 'İslam'a aykırı' olduğu gerekçesiyle bir grup tarafından parçalandı.

2. iddia ise şu şekilde;

Pakistan hükümetinin Peştun yerlilerinin topraklarını ağaçlandırma projesi adı altında işgal ettiği. Hükümetin yaptığı bu harekete karşı ise kendilerini Pakistanlı olarak görmeyen Peştunluların ağaçları parçalaması.

Gerçeğin ne olduğu ise şu an için bilinmiyor. Bilinen tek şey, ağaçların bir grup tarafından parçalanmış olması. İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
YORUMLAR

Ağaç nasıl islama aykırı olabiliyor yahu. Sizin kafanız kesilse yokluğunu farketmezsiniz. Hepsi manyak bunların

10.08.2020

Farklı kaynaklar arazi itilafından kaynaklı tinerci gibi saldırdıklarını yazıyor. (Pakistan Today - Kahabar Naamaa) :D Üzerinde tartışma bulunan tarım arazisinin izin alınmadan ağaçlandırılması. Özel araziye ağaç dikildiği için eyalette çoğunluk olarak yaşayan peştunlar isimli halkın ağaçları söktüğünü iddia ediyor. Özel bir araziye devlet ağaç dikerse arazinin sahibi kendi arazisini kullanamaz, özel mülke el koymak için ağaç dikildiğini iddia eden peştunlar ağaçları sökmüş. Din kaynaklı olsaydı bence engel olmaya çalışan görevlileri falanda katlederlerdi bi cibuti değil orası pakistan.

10.08.2020

Mantıklı. Hem de çokkk. 👍🏿👍🏿👍🏿

10.08.2020

Lan resmen neredeyse herkes kendi İslamiyetini, dinini yaratmış kafasında. Millet kafasına göre bir şeyleri sevap, günah, caiz, mekruh falan yapar olmuş. Neye inandıkları bile şüphelendirir insanı. Kendi keyiflerine göre iş yapıyorlar ve bazen bir de elalemi yargılayıp eleştiriyorlar. Böyle sığırlar yüzünden dinimizi yanlış anlayan da var fırsattan istifade dini karalamaya, alaya almaya çalışan havalı olma düşkünü tipler de. Hangi birini çekeceğimizi şaşırdık arkadaş. İstediğini sevap, mugayir, yasak, haram yap ve kitlelere de aşılamaya çalış. Oh ne güzel. Dünya gerçekten ama gerçekten artık neredeyse birçok açıdan çekilmeyecek hale geldi.

TÜM YORUMLARI OKU (46)