Pahalı Oyuncaklar, Görkemli Yaşamlar: İşte Karşınızda İsviçre'nin Zengin Çocukları!

Daha önce birçok ülkenin zengin çocuklarına dair içerik yapmıştık. İsviçre de 'Biz de zenginiz noolmuş yani?!' diyerek Rich Kids of Switzerland hesabı açmış Instagram'da. Oradan derlediğimiz fotoğraflarla işte İsviçre'nin zengin çocukları!

Pahalı arabaları,

Lüks yaşamları,

Ve herkesi kıskandıran yaşamlarıyla işte karşınızda İsviçre'nin zengin çocukları!

Sanıyoruz ki pek büyük dertleri yok 😂

En büyük sıkıntıları Chai Tea Latte'lerinin istedikleri gibi olmaması olabilir. 🤔

Zenginin malının züğürdün çenesini daha fazla yormaması adına sizi bu görkemli yaşamların görkemli fotoğraflarıyla baş başa bırakıyoruz.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
08.06.2017

Siz buna zenginlik mi diyorsunuz? Bakmayın bize 2 araba parasında 1 tane alıyoruz. İsviçre hem ekonomik hem de sosyal açıdan gelişmiş bir ülkedir. İsviçre'nin para birimi İsviçre frangı olarak bilinir. 1chf bizim paramızla 3.64₺ eder. Bizim 1 liramız onların 1 frangı olarak 0,27 kuruştur. Düz hesapla arada %75 fark var. Yani burada bir dram vardır. Bilmem anlatabildim mi? En basit örnek olarak range Rover Jipi ele alalım. Bizde 400.000₺ Euro bazında 100.000€ küsürdür. Teşekkürler devlet... teşekkürler KDV,ötv yeni TRT vergimizde geldi sana da teşekkürler.

08.06.2017

Kardeş üşenmedin mi bunları hesaplamaya?Valla helal olsun anlayana..

09.06.2017

Kıskanan disslike basmış o kadar paranız olsa hepsini hayır kurumuna bağışlar hiç böyle uçuk şeyler yapmazdınız aynen 👏🏻

Pasif Kullanıcı
09.06.2017

Nick-Entry uyumsuzluğu

Bu gönderilerin yapılmasının ya da paylaşılmasının sebebi nedir? Milletin zengiliğinden bize ne ya? Neden böyle bir gönderi hazırlanıyor anlamıyorum... Saçmalıktan ibaret tamamen. Kimseyi ilgilendirmeyen bu insanları neden gündem malzemesi hâline getiriyorsunuz ya da getirmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum ancak daha mantıklı haberler yapmaya başlasanız iyi olur. İnsanlara sahip oldukları mal varlıklarıyla hava atmaya çalışan ya da kendi mal varlığını gündeme getirerek kendini toplumda kabul ettirmeye çalışan görgüsüz insanlara prim yaptırmayın gözünüzü seveyim. İnsanlara yeni bir şey katabilecek ne bileyim yeni bir uğraş edindirebilecek ya da bilgi verecek gönderilen paylaşmak varken bunları paylaşıyorsunuz. Yazık.

TÜM YORUMLARI OKU (56)