'Özür Dilerim' Yazılı Pastayla Yargılanmaktan Kurtuldu

Ankara'da, ana sınıfı öğretmeni B.Ö.'yü tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan A.B., uzlaşmayı kabul eden sevgilisinin okuluna, 25 öğrenciye yetecek büyüklükte 'Özür dilerim' yazılı pasta gönderip, yargılanmaktan kurtuldu.

Başkentte anaokulunda görev yapan öğretmen B.Ö., geçen yıl sevgilisi A.B. ile tartıştı. A.B., tartışma sırasında sevgilisini tehdit etti ve hakarette bulundu. Ana sınıfı öğretmeni B.Ö. de Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılık, A.B. hakkında 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından soruşturma başlattı.

Pastada uzlaştılar

Soruşturmayı yürüten savcılık, suçlamaların uzlaştırmaya tabi olması nedeniyle dosyayı Uzlaştırma Bürosu'na gönderdi. 

Uzlaştırmacı B.Ö. ve A.B. ile görüştü. B.Ö., sevgilisinin çalıştığı okula, öğrenci sayısı büyüklüğünde 'Özür dilerim' yazılı pasta göndermesi halinde şikayetinden vazgeçeceğini belirtti. A.B. de bunu kabul ederek, 25 kişilik pasta yaptırdı. A.B. üzerinde kalp şekilleri bulunan, 'Özür dilerim' yazılı pastayı okula göndererek yargılanmaktan kurtuldu ve dava açılmadı.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
Olumsuz Eleştirilere Daha Fazla Dayanamadı: Dilan Polat Gönderisine Gelen Yorumlara Ateş Püskürdü!
İsrail, Beyrut'u Vurmaya Devam Ediyor, Ölü Sayısı 2000'e Yaklaştı
YORUMLAR
10.07.2021

ülkemizin güzide kadınları maçolarına kıyamayarak yine bizi şaşırtmadı.

10.07.2021

Ya kızım madem savcılığa başvuracak kadar büyük bir olay yaşadın pastayla affedilir mi? Pastanın yanına sarı gazoz da isteyeydin bari.

10.07.2021

Ahh ahh. Bi pasta için affediyorsan neden en başta şikayetçi oldun? Şımarıklık diye buna denir aq. Ha aynı zamanda da karı enayi. Şimdi o herif gelip bişey yapsa ama sen bana pasta almıştın diyemiyecek

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ