Öztürk: ''Terim Zaten Gönderilecekti''

Galatasaray'ın önemli isimlerinden, Ünal Aysal döneminde başkan yardımcılığı görevi yapan Adnan Öztürk, geçmiş dönemlerde yaşananlar hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal ile son dönemlerde fikir ayrılıkları yaşadıklarını söyleyen Adnan Öztürk, Fatih Terim'in gönderilmesi konusunda da çok önemli ifadeler kullandı.

''TERİM ZATEN GÖNDERİLECEKTİ''

Öztürk, Fatih Terim'in şampiyon olamazsa zaten gönderileceğini de söylerken, ''Bu hatalar tesadüf olamaz. Bence Fatih Terim operasyonu da seçim kararının devamıydı. Fatih Terim şampiyon olamasa zaten gönderilecekti. Şampiyon olunca hoş olmayan şeyler yaptılar. Gönderdiler. Kurumsallıktan bahsederken kaptan bile olmayan biriyle prim pazarlığı yapılması...'' ifadelerini kullandı.

''DEMİRÖREN SEÇİLMEMELİYDİ...''

Adnan Öztürk, Ünal Aysal ile en büyük fikir ayrımını da federasyon seçimi döneminde yaşadıklarını söylerken, ''Ünal Aysal yönetme kabiliyetini yitirdi. Şike süreci patlayınca fikir ayrılığımız oldu. Yine de o dönemi de aşmayı başardık. Ancak asıl fikir ayrılığımız federasyon başkanı seçimlerinde oldu. Ben Yıldırım Demirören'in kesinlikle seçilmemesi gerektiğini düşünüyordum. Ata Aksu'yu destekliyoruz diyorsunuz ancak imza vermiyorsunuz. Orada yavaş yavaş bir ayrılık başladı'' dedi.

Sporx

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
Sahte İsimle 7 Kitap Yazıp Konferanslar Veren Sosyal Medya Fenomeni Cinayet Hükümlüsü Çıktı
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!